• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо (лопатка свинна без кістки, філе куряче, охолоджене)

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 20 годин (до 16.10.25 00:00)

39 200.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 017df7527eed4ddeb532739812203a32
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Частина
ID: 3efc1c73e71144998eb1a3ef62783964  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Термічний стан
ID: 6155e786530c4986b59a24a1ca3f758a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: af0600e41ace468e894751f4e6eed05f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
З шкірою
ID: a8a1d1af24304612a09918a911e7c71f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Наявність кісток
ID: 29d807f172b6467db8cf1b27c97e7610  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Категорія
ID: 96ad520d35a74cd0af074736a88086c7  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 90a2975b46624ce09487b15c3a15cae6
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Частина
ID: 5c021e35d41e4c238028ca36ea8e0841  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Термічний стан
ID: f7607756355540179c5553f5f1694a16  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.10.2025 18:07
Характеристики не суперечать
ID: 2e898d5eede44b66b747785618c486be  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження