• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо (Лопатка свинна без кістки, охолоджена, 1 категорія, Філе куряче, охолоджене)

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг. Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче, охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина (Лопатка свинна без кістки, охолоджена) 1. Філе куряче, охолоджене Код 15112130-6 Курятина: 173.6 кг - філе куряче, охолоджене; - поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; - на розрізі м'ясо не липке; - консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; - м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. 2. М'ясо (лопатка свинна, охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина. М'ясо (лопатка свинна без кістки, охолоджена): 151 кг - М'ясо має бути охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. - М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. - По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. - По консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. - Не допускаються дрібні частки та обрізки. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2025року. Адреса поставки: Комунальний заклад вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», майдан М. Грушевського, 1, м. Бар, Жмеринський район, Вінницька обл., 23000. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 30 (тридцяти) календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2025 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Завершена

49 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7ac154b7756884bac84a8b865cbf70b5
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Категорія
ID: 09477d5ed986416bab03b369570e5502  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
З шкірою
ID: c5251a155bd959b4b2b10fde2d071698  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Наявність кісток
ID: 5f1ce49ccf4263370a5365619a530cdd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1dd488837c45d529bf182c02b5e31707  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Термічний стан
ID: 5e9532cabcd6460cc2069d85d2607905  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Частина
ID: b44791bd7cf838e49929752f46155faf  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f440a111f14d6e048579a894440d1889
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Характеристики не суперечать
ID: e294a65371209b4614accb87cd22eb5b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Термічний стан
ID: c40d5782c6bdec629c397780dd18c6d1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.10.2025 13:55
Частина
ID: 9c612ba965dbc51b7304ccafb272b398  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження