• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Плоди граната першого сорту; Хурма шарон вищого сорту; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г

Строк поставки товарів: до 31 грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, 35. Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Додаткові умови відмови Замовника від продукції: - товар не вітчизняного, не натурального походження. Не відповідає технічним характеристикам та вимогам до постачання предмета закупівлі; - відсутність або завірені неналежним чином супровідні документи; - порушення часу завезення продукції; - не відповідає вимогам технічних характеристик товару; - асортимент не відповідає заявкам Замовника; - товар не прийнято ветеринарним лікарем Замовника. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами цього Договору, до кожного виду товару. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування. Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції.Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. Замовник при укладенні даного договору має право перевіряти наявність документів визначених пунктами 5.3. та 5.5-5.7.

Завершена

780 436.31 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 216c5b473e2b4e6e86ccaa974da8625b
Критерій стосується номенклатури Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Калібрування за вагою
ID: 8fdc931af67d5b6a0ccc910a5ac57180  
Очікуване значення : не менше 90 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 38483f371b0576beeb97bea4756c3a23  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 77e064b3a78c48ec8fcef4b30e918dab
Критерій стосується номенклатури Хурма шарон вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 7a8d5f17423e97bd3fa208a722352cb4  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Вид
ID: e44ad9f97c65f5ea906704f05b69057d  
Очікуване значення : шарон  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 690f35ba4a1742f48085555f8b2d0571
Критерій стосується номенклатури Плоди граната першого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Характеристики не суперечать ДСТУ ISO 23393
ID: 16aa33b7619916ed040dd2eef1595e58  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 54eeba55fbc760d40eabdab0b80b0e95  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d76bcf48f01046b49a85cc9ea147ec8d
Критерій стосується номенклатури Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 4b1e65b9fd5f69ba45173c657c8b58d0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: 7bcfd9cebbc1452e3f7aa24060ae4114  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: 2e4745291e9c47f07f98e4671d99436a  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Термін достигання
ID: 8de8340176ea6f1fa256d711a0d3e645  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 204ed1fc1c2a494bac7b4102492da68f
Критерій стосується номенклатури Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 2438
ID: 8dcf64aa4115d413e80e6241c45c21e6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: f4ce58ae50a0cbcb5f66a4f560101170  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5e5c122342074e608a6e78fd4b4e41be
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 56ca72bb399b8ff43594a028af224d3d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 3b16bb29d9da46d0be12d91a25fa666e  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 06e9fd739827a4f77508154755053312  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: 65f544b5c54939a7a88b1bb42e20999d  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Колір (на момент реалізації)
ID: 815f3fdd7fdbeb271665b0e88ef0cfd0  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 104b31f18abe4ad1b7139bcec0c4e143
Критерій стосується номенклатури Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 4c0250b955ea06903cf8793216d07cf0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: bc74a71177f14b3908e5250087e1cc75  
Очікуване значення : не менше 3,8 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Колір (на момент реалізації)
ID: 6de2213602bcb934740d87a68b6334fa  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f59cb9c7063543b5b38bf2e5079b02df
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: c0bd6978863fe05c66eb3556c1be75ad  
Очікуване значення : не більше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір плодів
ID: 421fb04250771170fd9ded0d0204a026  
Очікуване значення : не менше 20 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Колір (на момент реалізації)
ID: b3b0c2a9760f3ba3cd9b1de22ea0ca08  
Очікуване значення : зелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Ґатунок
ID: 343ffb5bb934b9d76ad97a20686dc3dc  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e2adbbed72a04346864be083d94a6009
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 13225281e2e4499f584c60c02452f399  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: c70ea958cd2927447b58aad1e90e74c6  
Очікуване значення : не менше 15 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Вид сорту
ID: 53250790aa53e402cf8b6459b1dbfc72  
Очікуване значення : з плоскою, овальною та округлою формою  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 238e7ad6995341f08f99ebf8a43f2f75
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 76ecb7253c958ee6833df8909ac21b55  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір плоду
ID: 09361f5443f17e24db0b0f83ddb29ba7  
Очікуване значення : довжина не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 2ab85629621e4f3a05e693247f5e13eb  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7f25eddc9be140b98334b0c24f48e858
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 2659
ID: ec9bf2178d0dda8be38c893a046da60f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір плоду
ID: 1d579e5b9dbf12e329f4f52244cb84f5  
Очікуване значення : діаметр не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сорт
ID: 31eb7d4c56958d7e09f2c6104fcae472  
Очікуване значення : округлої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e7699403365a42d6b93309f841fc1739
Критерій стосується номенклатури Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 2660
ID: 5346576398aa86ee93b32b2d60c5fecf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір плоду
ID: b6cbd6eccaead97a68256a8f3efbb08f  
Очікуване значення : довжина не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Вид сорту
ID: 3b5d0e2045fb7685467eb375e1269084  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b98475763cb64b4e9a4c01afb3fdf3a5
Критерій стосується номенклатури Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 8147
ID: d3755fd9664a530986a67a6f6cc55ccf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір головок за поперечним діаметром
ID: a6bc1b126da9e6d03f5af5f16e844891  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: d149fc1d2dc556e2a587152f38b3020e  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a5a5d0ddb1b408eab2315e443ed60a5
Критерій стосується номенклатури Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 3280
ID: a14c29dcf23b3fa1af14a99319c9f657  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: 9f157bf9681070f2143b569badfc627f  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b5e4de48631d42f0b405ad5ef75da942
Критерій стосується номенклатури Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Поперечний діаметр коренеплоду
ID: 1addd8a487a0de970bef038e747c1ce1  
Очікуване значення : 40-60 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Форма
ID: ea64c8879b6a6033f423516edc1320a9  
Очікуване значення : подовжено-конічна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9cfdf2dc3dac4cd69299569fdeedbcd1
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Колір
ID: 76b8c1b539f7ffa412461fbdbb2c66c8  
Очікуване значення : червоний  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 3246
ID: c8ee3605be0ebc5d9d844e2163a0db48  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: aa890983a7912a2399b2387b74337701  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Вид плоду
ID: 80a03f942cff2741ef221f2d4f5353a1  
Очікуване значення : великоплідні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Тип вирощування
ID: 0b2550246b5652d0c134b80720f37271  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c1486139da494128934aa391cbfc330b
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Цибуля ріпчаста рання
ID: ec82a9784733198dd18ede18f015c3b2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 63150d163a591ce9a29506b0615efaad  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Найбільший поперечний діаметр
ID: dd60d3b8b80431243b59b1ff75bd98f2  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: a5ae27b274203b5de570635ebc3ae762  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 401d50f9f34a4a5eb5fdf5c9fdfcaf8d
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 3ade58dd9d0fb904ed2723b0834a835a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду
ID: 994b84ff4cadd1892a8539b434fbc0ec  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Розмір плоду
ID: 7db5e3ab75c4f92384d128397f7e9d92  
Очікуване значення : короткоплідні (до 14 см)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Тип вирощування
ID: e7140fd1d0abd531719ed1d047449c3b  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5fd54856fd044ecd86037b27ce267e81
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: ae6b59a4ee061a0a30db6b174c63b708  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Вид
ID: 84d30c90aad4a2b722c279da513b7601  
Очікуване значення : червоні види плодів  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: 285a2ca51a33f4817ece15c7b6d51565  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Товарний сорт
ID: e04f40579c7843e8003dd35bc0101930  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Термін достигання
ID: c4399f2ed0312f0d5fec3e47e13650a3  
Очікуване значення : пізньостиглі  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 5b9cf2789e3f4045a04582f35252ea14
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: 4cc4aef1c3614f09955003f7a19e2c40  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: f99d33c15c3d46c5a88b022163bc024e  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Опис вимоги: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни цього Договору у сумі __________________ шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA 363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК".
Дата створення: 08.10.2025 16:59
Документ
платіжна інструкція(Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни цього Договору у сумі __________________ шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA 363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". )
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 38071e775e564ac8a4753c0e9b64255d  
Очікуване значення : Так  
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження