• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143 без вакуумної упаковки; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 без вакуумної упаковки

Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці окремими партіями за адресою, визначеною у Додатку 2 до Договору протягом загального строку поставки : три рази на тиждень (з 06:00 години до 8:00 години) згідно з попередніми заявками Покупця. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Продукти харчування постачаються за установленими нормами відвантаження у тарі, яка забезпечує їх збереження під час транспортування. Продукція має бути маркована та фасована відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% від визначеного виробником даного Товару. Переможець відбору разом з підписаним договором має надати документи, що зазначені у Додатку 3 проекту договору. Ненадання зазначених документів у вказаний строк буде вважатися відмовою Постачальника від укладення договору на умовах, визначених Замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проєкті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників Для забезпечення харчуванням учнів закладу є необхідність у закупівлі продуктів харчування відповідно до планової потреби на 2025 рік. Потреба, асортимент та характеристики товару на 2025 рік визначені, враховуючи контингент закладу та примірне меню, затверджене департаментом.

Завершена

300 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c13b2db2d19748a58cdecbfaa2fdd408
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Частина
ID: 9ccc47ba5a3946309826691161ee3d8f  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Термічний стан
ID: 5c22718ff8ff49a2b7bed39b2c181b2a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 92dcfaea241442c88d558071439565cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
З шкірою
ID: 3369c26315e14c0e8bc722e5c60ec4c2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Наявність кісток
ID: 040511c86b9d4897be0c692330f43269  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f2fbd1aa5f594bf6a63ca7e5da5fd68f
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Частина
ID: e2bd03f27c3f4de285d86941944a6e83  
Очікуване значення : грудка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Термічний стан
ID: 23b9fabdd1b24db4a89d22187ea45513  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0c4eb6ce2f314b7da03f998bd4d79f6d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
З шкірою
ID: f39a4704e7114c45943e77ea32ee87a1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2025 09:52
Наявність кісток
ID: 4aeb6b0f215f4cb9844570776d57d326  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження