-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо свинини та яловичини; код ДК 021:2015 – 15110000-2 – «М'ясо»
Прошу врахувати наступні умови закупівлі: - Умови оплати: 100% оплата впродовж 10 (десяти) робочих днів з дати поставки - Строк поставки: впродовж 2 (двох) робочих днів з дати отримання заявки Покупця. Поставка товару здійснюється Постачальником впродовж всього строку дії Договору окремими партіями відповідно до заявок Покупця. - Спосіб поставки: доставка постачальника - Місце поставки: м. Київ, вул. Дегтярівська 38-44 - Строк виконання договору: до 31.12.2025 року
Завершена
450 472.20
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4f32973b7e0745a79f5ebea193e25a24
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Вид
ID: 7dc94d6058e94d91a97218b2f7031572
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: 76f7c0bd684348179aeb683357f320b8
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: 5a80721e4ac448a98f31d18b68d6e984
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Відповідність стандарту
ID: d919d07d3d9e4e58b107eb1b0b0a4202
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3e85d739b0354321a67e595934b835c2
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, заморожене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Вид
ID: 73933dae4798467fb9b8edfbdf90522f
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: b6a2d1eb42bc4b0e8843268e175efe0e
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: ca7b05fbc7154590b4dd141dd11a6f54
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9ee2b452d54e439dbe3a24150c36fd31
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Вид
ID: 649949ec49c5493bbf7286706f7c20f1
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: d37608e3039c43f696dead019bfe4b8c
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: 5122c99d80804948b3f85b28afb574d4
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 722eb3c65c604a5a8f5fc2f3a8eec241
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Вид
ID: a3231f8cba8343d3970e3b2a25ce4b00
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: 390e3490569b441f8b87426292a09f64
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: 5d926da4b66944f1a6d28fa9104e0727
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Відповідність стандарту
ID: 5f6ad7012c214fc782878ec1f11df18d
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b2ff13fcaed94deb8d8dde22a09603f3
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: 569972970e2d4b4fb2741f3307d196ad
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: 11cf794a922b4ebeb1fbf28fe4a14507
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: 8619617deebb46f1b1482b0a8aa4f1f2
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: edaa0ec4c1c04bec89c9376b7da0baaa
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: cff85064b26043e8855ac68f91c6f4ea
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: a2d24ac1e0724ec0a9372e62619d9324
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: ba84ad46688d42e4b0ed0034f09c2531
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4607967e08864ac9b257742020c2ccd1
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: d9557cc72fc74420851a7310547ca267
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: eede92a369554ae18404f7f3620c058e
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: a420ca5fa36e47e88d35b2a5de76fb47
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f984e4669e7f4a069e8545930a71d418
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: 6be2048ed2cc47808dbae5ee658a25c1
Очікуване значення :
підчеревина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: a0dbd889002d457ba5aa4c0925c0d7c3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: 9ca38cb59ffa4d6d957dc1b48e493425
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c2b77a569f0e416483c409371b635f59
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: 8ff7de8f5f214a78aa97f86ba4c2fb2d
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: d9978626e986418bb38e6510592773d6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: 700f66468cf14573ace4176e586bbdaf
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1ff21254b97f4201bf623c5e66199325
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Частина
ID: bc5ff7780481411dbc4e0d04d3d4e41e
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Термічний стан
ID: dc0e6408b3fe4baba6d54d13c495cb06
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 17:43
Характеристики не суперечать
ID: d9a55d32eef44620816a4b50b267e5f2
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження