• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589,Печінка яловича, охолоджена

1. Поставка товару здійснюється партіями згідно із заявками Замовника протягом 5 календарних днів після надання замовлення. 2. Місце поставки – 03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 4, ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» 3. Товар повинен бути: фасований в ящиках із харчової пластмаси, закритих кришками чи харчовою плівкою; з етикетками, які містять інформацію щодо товару (дата виготовлення, виробник, кінцева дата реалізації). Доставлятись спеціальним транспортом з дотриманням санітарних вимог, в тому числі сумісності продуктів харчування. 4. Порядок оплати: Покупець здійснює повну оплату Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату.

Кваліфікація

407 059.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 33f24e641a4f47479da2326dd6d145ad
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Відповідність стандарту
ID: 68cfea61f033402c86e71e329d729d03  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Термічний стан
ID: 977d8b4121704673993720639f41073a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Частина
ID: 7ea4f23246c744ddbf48f36ee55f391a  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Вид
ID: b66f652952cd49b0a05d58cbd8dbfc0f  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e518c1f3d640491588c4dfcf9b5a2e32
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 581418f7824444a39bc9d40a00d45187  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Термічний стан
ID: 78551d2bc32a4c09b6dde88b6803c16a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Частина
ID: c3bc3d9605194d5face3fa7bd95f9c39  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b2ac828577de420babcbf0f923922949
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Категорія
ID: 403a2621a14744ff8f6a2d652b23da19  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Наявність кісток
ID: 6032d9fd035c49cdb288e9d244f90690  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
З шкірою
ID: 04dd015460f443e4a0b9a4bbc708c86f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f5642325270140bab17ccaab5ae9b8ca  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Термічний стан
ID: 80d98017ae464c19afffb91a220173da  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Частина
ID: 250d98d2b3e34c9eb52f6c168ef46e94  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 47f4dcc217a74d9b8f9e9ee4ca8d3c0e
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
З шкірою
ID: c7932beb832b4e519e620bdb4986549c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Наявність кісток
ID: f17aef1690df4aa69aaa17ffb0e696c9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fcb102b4b5704eefab7e2e664765546b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Термічний стан
ID: 59a542319a74472c9ef2ba7267ea7c9f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Частина
ID: 89e66e4c7e624d51a6402afe75325044  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 63b6a722a91e4812910f329f1201a957
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Термічний стан
ID: b804960e09334c58a4301b21881087a7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Частина
ID: c7d4852bd2344e6ba6166c7ce3c0dfa5  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.10.2025 13:11
Вид
ID: 8cc620fc4f074000a5ef03f7605efe62  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження