• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо (м’ясо свинни (м’якоть без кістки, охолоджена); філе куряче, охолоджене; стегно куряче, охолоджене)

Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці окремими партіями за адресою, визначеною у Додатку 2 до Договору протягом загального строку поставки : три рази на тиждень (з 06:00 години до 8:00 години) згідно з попередніми заявками Покупця. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Продукти харчування постачаються за установленими нормами відвантаження у тарі та упаковці, яка забезпечує їх збереження під час транспортування. Продукція має бути маркована та фасована відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% від визначеного виробником даного Товару. Переможець відбору разом з підписаним договором має надати документи, що зазначені у Додатку 3 проекту договору. Ненадання зазначених документів у вказаний строк буде вважатися відмовою Постачальника від укладення договору на умовах, визначених Замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проєкті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників

Торги відмінено

224 315.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5cedc03320cc43ef97d4cf8f46287459
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Частина
ID: 927466cae5f64caf8ee0f3b93f182b85  
Очікуване значення : грудка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Термічний стан
ID: 56a0e9a1e119415cb0a7cf411ea54e67  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5797006ea8404727b62d8de0f7123f6b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
З шкірою
ID: b6e3773cf94540649dd4fc85726465ca  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Наявність кісток
ID: 801f736ac4cb4eb7a19a0971881429bf  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c60165a0bf284a46bea317587c77c23c
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Частина
ID: f795753687ea4796a257e61f6a3eb2c4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Термічний стан
ID: 500c11e667b24b0496950ded3076f967  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Характеристики не суперечать
ID: 96a41aed059444c998618ad5535ebe27  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1d2cd6d9fd00441e8dc2664e4062c922
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Частина
ID: cafd4f2db5434740bf01af238dd443d3  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Термічний стан
ID: 6ee5b8478dca4e33b67654950dee9010  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1c653b3fb7e444c7a1e306ddd72b6397  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
З шкірою
ID: 42e8067ace934a89b947ce9af86de8c5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.10.2025 11:08
Наявність кісток
ID: cabe73f7dabd4a02b01dfccfeb6b7bfd  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження