-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221
Картопля столова має бути першого класу пізньостиглих сортів врожаю 2025 року. Розмір картоплі не менше 50 мм. в діаметрі, округло-овальної форми. Середня маса картоплини складає 95-180 грам. Клубні вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, з тонкою шкуркою. Зовнішній вигляд: клубні цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, не позеленілі, не зів’ялі жовтого або рожевого кольору (а в середині білого, кремового або жовтого кольору). Вміст картоплі з механічними пошкодженнями глибиною більше 5 мм. і довжиною більше 10 мм. (порізи, тріщини, вм’ятини) не більше 2%. Вічка середні, завглибшки до 2 мм.. Наявність землі, прилиплої до картоплі не більше 1%. Картопля має бути сухою – без поверхневої вологи, окрім вологи від природного випарювання здорової картоплі. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг.. Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221 – 18 000 кілограм.
до закінчення періоду залишилося 3 дні (до 09.10.25 09:00)