-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
код ДК 021:2015 - 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (Капуста білоголова свіжа; Буряк свіжий; Цибуля ріпчаста свіжа; Яблука свіжі; Гарбуз свіжий; Помідори свіжі; Кабачки свіжі)
Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Завершена
11 180.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8d2f26a0c4774776806b8fe35b84c690
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Вид сорту
ID: 9353fa63d0294b94a8d6986cc64238db
Очікуване значення :
з плоскою, овальною та округлою формою
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Діаметр плоду
ID: 14f324bc8c9745798bbc106ea5bffe21
Очікуване значення :
не менше 15 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 3976564fafc14daba3c6a5da19be884a
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f9bdd245756a4128a7b3f90504cea852
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, жовті види плодів, ДСТУ 8133
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Термін достигання
ID: b60de70bd2444f6c83d23ec4655fb8f3
Очікуване значення :
пізньостиглі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Товарний сорт
ID: 35e6d8b28f134ecc9ea4740a3d696062
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: b5b99b6cfc924167875637de8fd38540
Очікуване значення :
не менше 65 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Вид
ID: 707e916229cc4a5a94afc5c81b1f3aa7
Очікуване значення :
жовті види плодів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 5cdd5e6c80ba494aadbdca4437447dcc
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 87cb269034a94268a9a2a20dabd773ad
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Тип вирощування
ID: d5d2dee7ddc94433b9b47d6310bb41fa
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Вид плоду
ID: 1e9555b116f049569b18adf722cfd67d
Очікуване значення :
округлі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Діаметр плоду
ID: ff07963eba72411d9ffcf79a8fe78e3c
Очікуване значення :
не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 3246
ID: d0e06e4fe41f428f8e16a8e7c002b457
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Колір
ID: 07b250ccadeb4bd78467d273687119c1
Очікуване значення :
червоний
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 398e722bf95d45d28956319b18b168e7
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Товарний сорт
ID: 8838aa201a6c4b9682bde6d7816837f8
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Діаметр коренеплоду
ID: c55e778ca42f43df909ecc64b740ac2c
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 7033
ID: d709f4caea1e46c4aec7684f1469c1f6
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a99e0da5727e4607902ed10dceb2cf15
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Товарний сорт
ID: 718b2a05a2c546c8b1cf1c23c842ecd0
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Строк достигання
ID: 17b652a48d7d42038f17f72ffa4c7f8e
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 85b865c12ee14a59b223dab488a689cd
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 80c088462e4b47e09204be11ac47ba7f
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Товарний сорт
ID: 21bd4ab1dbfc430999d02b180e35064a
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: 80f401607b3641e6a1ae53cd5437c431
Очікуване значення :
7-26 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Вид
ID: 3777d438530e4ed889b24330edc0d65d
Очікуване значення :
кабачки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8035c4bb8b6b4b3c8f5ff1f9cbbfd06e
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Товарний сорт
ID: c364310b87ee4cc58a610d06be551d73
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Найбільший поперечний діаметр
ID: 0c84b9b7e54340b09c8012b9eec2eb67
Очікуване значення :
від 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: a4e518f2df61457ebc60775e78d0d72e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2025 15:27
Цибуля ріпчаста рання
ID: 44104443e1a34288bf3fec6ccff179ae
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження