Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Порядок ціннової пропозиції та укладення Договору про закупівлю за результатами запиту пропозицій постачальника. З метою запобігання умисного заниження ціни постачальниками задля перемоги у цьому запиті, шляхом процедури штучного заниження ціни на товари (демпінгування), і як наслідок-пропонування в подальшому безпідставного збільшення ціни на даний предмет закупівлі, запропонована учасником цінова пропозиція на закупівлю товару за предметом (код ДК 021 2015 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби) не повинна становити менше ринкової ціни цього товари на ринку та не змінюватися протягом усього строку дії Договору. Поставка здійснюється згідно Додатку №2 до Договору «Перелік адрес та графік поставки» відповідно до замовлень підпорядкованих закладів
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 06.10.25 00:00)