Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Товар поставляється партіями, відповідно до заявки Замовника три рази на тиждень (понеділок,середа,п'ятниця) з 11.30 до 12.30 транспортом і за рахунок Постачальника. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником в устній формі (по телефону) згідно наданої заявки протягом 1 дня. Корегування графіку поставки можливе тільки за згодою Замовника. В замовленні обовязково зазначається вид та найменування товару, його кількість, фасовка: четвертина задня куряча, охолоджена- до 5 кг;, філе куряче, охолоджене - 1 кг, кури-тушки, охолоджені - кожна окремо запакована, м'якоть без кістки свинна, охолоджена - до 3кг.. Поставка Товару здійснюється за адресою: Чернігівська обл., м. Городня, вул. імені Петра Пиниці, 21, склад зберігання. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи на склад Замовника.На вимогу Замовника надати зразки запропонованої продукції протягом 24 годин з моменту закінчення аукціону.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a613cd42259dd8d8dd3f7799b22d3b6f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Категорія
ID: ac9390d590b8d89ff58897c6b1eea2f4
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Наявність кісток
ID: 6a3a2d01b077cb1ef13d681045624d93
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
З шкірою
ID: 6072b0d58bab32ed7e4ccc9f63c0d5fa
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 625fda515da69d6d9b3f5838ae6b09d9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Термічний стан
ID: 7f481545f8a6915f0460451635f95705
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Частина
ID: 155e25a9c2417d89aae0f192b85fae8c
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 45bb8a4483a4b076719fb34325643297
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 485aba90940b8c58685c78b79525ece0
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Термічний стан
ID: 8e2b7ebcd7d9eccf9e4ff26e81fe0831
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Частина
ID: ec212fcf886c938125c96d9f8afe02bf
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 99afbf12782b625f189c5926cb50a39f
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fe572f6f9c092464cd0945caee3bf08c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Термічний стан
ID: 373eff074ffe700bed68825f821fb21b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Частина
ID: e7b2516e2ba1f370192b1f7a17bd8765
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fcb642b6184d3c9d608704ca93d5b022
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Характеристики не суперечать
ID: f60059cf1f92036547a634e1b815b019
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Термічний стан
ID: fa88467ee746d288cf5d40a3df15061b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 12:35
Частина
ID: 0be2b7440fe4d61871ab7be887abdb75
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження