-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо
Торги не відбулися
178 667.49
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 73ddec34aa87431595b8d50c6e6fe77f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: abb483dfbd8d473a8613a3c3f15669cd
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Характеристики не суперечать
ID: 53cb31d26111412abd8111ef6665a9a4
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 749d276c05af42bea8d191b74fa18132
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dcc4e939b6044e63927d65fd046eefff
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 0064417cea524aff8ec8955ae67936e4
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Характеристики не суперечать
ID: f74736e87b394b6d96c5d48ff60b8596
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 8bec47ee49ef422bab7b33191fda28ce
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6691854bab1a4d6bace752dde05bbd52
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 0f82f07cdab0413788c1079a1f52310b
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Характеристики не суперечать
ID: 75a725eacaab467da822548e2d1a979d
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: bfea0d8302e3459da26aa293cd3dc8bc
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4285045f28694c1189e545528272e7eb
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність стандарту
ID: 71e8db87af584ca49cee931e4858107f
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 070f12885fe24736b3b977aa65f91493
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Вид
ID: 8d31ace83733450bb896bff3165090d4
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 2f3515047eed4c948f7c062b9a1ab99c
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fc999a88190641f981b93bddccd3e9aa
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність стандарту
ID: 7c24cfe70e1d447d95c46a8b21b99397
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: e12568023ebf4907926e3413ac05cca3
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Вид
ID: 650b7db114d141419bf0aa3c59ddec63
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 474b4b2ea1984aa1a55caa3fb5a46f36
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 32393a0dc0d04f2eb204e9ba7efaec75
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Наявність кісток
ID: 4a2de5f3961046a4b7e3c79fe8ccc9a3
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0a66364322394f5ca6a084d2c64f2a74
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
З шкірою
ID: c1385974ff1f4f81969a66c898fa1682
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 7ae4aeeb14af4a6a91814f76f242d763
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Категорія
ID: 9e07ef5e82a645e0b4d89423287b5272
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 886a2cc312794bb692e6b057f5e12227
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f825c3946dcc4ede998f19d0d0b98317
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Наявність кісток
ID: 6a027bb37f4a44038b1cae524882be03
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9aa0600711b849e29a8d900cdcb52827
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
З шкірою
ID: a6d62b478bc14307970844a1d41b416d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: ba4b6f03ddec494d9385fb6810be83dc
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Категорія
ID: 43afec98d648444f95bd7bb183156e89
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: e64fffb6133445e38001be07287965f6
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d0e37b74c74549dba22fad9f08de2576
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Наявність кісток
ID: d6d9952f996943ee9f7dbe5c6151da2b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6506707450104312b697d159322a355f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
З шкірою
ID: 1fdcc4a726d640c3b58ccb746a173cd4
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 968417cbc36d42ef8f3a7658efa14ffa
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Категорія
ID: 8ebc98619ae94b2d9972115aa6d9650f
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 50677e4e3ce9479abc70843aa59bd413
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0f6bf60d7c774b57ac9bec2856290249
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Відповідність стандарту
ID: 30dda4ffbe9c43baae2871fa8814fbc6
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Частина
ID: 768f29337c3a4342a2f63d3e2e6cb3bd
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Вид
ID: 9f930a78d3a243d786db757522a40215
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.09.2025 08:39
Термічний стан
ID: 9b53898d1c33486da4e6c46fb2955a02
Очікуване значення :
заморожене
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження