• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 03.10.25 00:00)

115 850.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 199d29daf49345e391cf0b66fae9322e
Критерій стосується номенклатури М'ясо гомілки куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 24390b68c0e9498f8ec78680f0bfe2bf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Наявність кісток
ID: 36d363150591490d8242b6dd8f3470a2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
З шкірою
ID: 49a354b240574aa792215ce5447da689  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Частина
ID: 96b10fdc7c5a49bf8892e73d1ca126fa  
Очікуване значення : м'ясо гомілки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Термічний стан
ID: 3e3daeba9a0847caafa308e611377ee5  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6138cc2d2c9d494091c9e621733357eb
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 21b6eaf4f64a457eab00780a7744cc53  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Термічний стан
ID: 54b7cdab89464788bc5ce8008cc37413  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Частина
ID: e050bdcc8e254073951a57a39c35ad22  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 54f5c8fcacb9413ca5024f2de1c7ea5f
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 059e1c4b0cd34d28a98dfd7fb7b905b9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
З шкірою
ID: f175b1602f1046148c0f7686ebbc8be0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Наявність кісток
ID: 85e2663bfc95405c80a64f06f67a4ede  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Термічний стан
ID: 79a64ce918674673aaca3596f32e0ec1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Частина
ID: 14cec77c1776475ebe77893c3b786637  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d91dfb9631f148c3bad2e3fc4c50095f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Наявність кісток
ID: d9f679afd25f40e08a8691a2a59a42a7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45c01c47368a4c90972a1cb12a99055e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
З шкірою
ID: afb00a6d23fb4d1cb60594561cf4f9c5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Частина
ID: fa63b620ef134482b9928ab87e66dfeb  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Категорія
ID: 7944687d813f4c158cf853fee56dbe38  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:42
Термічний стан
ID: 074f1ebc1f3a486a839c7d3c85bc9ff4  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження