• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Паста томатна 25%, сорт вищий; Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок вищий, ДСТУ 6072; Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642; Огірки солені, сорт перший, ДСТУ 8509; Томати червоні солені, сорт перший, ДСТУ 8002

Постачальник здійснює поставку Товару частинами, протягом 3 (трьох) робочих днів після отримання замовлення в усній ( по телефону) або письмовій (на електронну адресу) формі. Поставка товару до Замовника здійснюється транспортом Постачальника та за його рахунок у робочі дні з 8.00 до 16.00год. Місце поставки: 12114,Житомирська обл.,Житомирський р-н.,смт.Нова Борова вул. Лісна 2а Оплата відбувається напротязі 10 робочих днів після поставки товару замовнику.

Завершена

24 992.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f8d9ad3b82554cca976b37d33b988b27
Критерій стосується номенклатури Томати червоні солені, сорт перший, ДСТУ 8002
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Вид
ID: 36a130ab5ea04605ad69da960bf311de  
Очікуване значення : томати червоні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Спосіб обробки
ID: e4bdf6192277414092d0aa5296714efb  
Очікуване значення : солені  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Сорт
ID: eea35c21489d4d7da5909ce876cada02  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 8c9dcd505e954dca883767b803989ab0  
Очікуване значення : ДСТУ 8002  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b149c6f92924447b9be454087ce440b3
Критерій стосується номенклатури Огірки солені, сорт перший, ДСТУ 8509
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Вид
ID: 66f5d90de3e545d9a70b231cc6c644bb  
Очікуване значення : огірки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Спосіб обробки
ID: 641d0f14dfac4a48a6fa40763904950f  
Очікуване значення : солені  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Сорт
ID: 462bee1c8f9e48db8eedb5f71f636341  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 802e5b14fa954c0d95e90e225bc1a813  
Очікуване значення : ДСТУ 8509  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b4b12244eacd4334866786af0c71e407
Критерій стосується номенклатури Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Вид
ID: 5b8233461d0544989ffa357abf20ad63  
Очікуване значення : капуста шинкована  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Спосіб обробки
ID: 950e789b6c674af38919d6ad83afb870  
Очікуване значення : квашена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Сорт
ID: 5efc5182259340e3b050b7422eddf7ab  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: c24638d538e148a89a3aed872f133820  
Очікуване значення : ДСТУ 8642  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: daf73c36e36f42e1896c48497e7ecde1
Критерій стосується номенклатури Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок вищий, ДСТУ 6072
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Вид
ID: a4f5e80a7f2642f9a20e6dbe5d8ef9bf  
Очікуване значення : повидло  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Фруктово-ягідна основа
ID: 820314451353427ab8256afd348dd0ee  
Очікуване значення : яблуко  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Стерилізовано
ID: de9212bd87414b7a85458885b91171f4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Ґатунок
ID: 0d63fbe559294018b0fd97e1beab90bb  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Відповідність ДСТУ
ID: cc86d1310f934e3bb1e84eb614b1b54e  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 29fbca6ee0dd47eca8237adb02ba65fc
Критерій стосується номенклатури Паста томатна 25%, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Масова частка сухих речовин
ID: 5ec216527d9a45f182fcf117882519a3  
Очікуване значення : 25  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Сіль у складі продукту
ID: 8a1bd9640c624346ad6fad17956b16d2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.09.2025 16:05
Сорт
ID: 962c3c26c20c4bbcaee8ed46accdfb58  
Очікуване значення : вищий  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження