• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233, Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033

Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233, Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 3 дні (до 01.10.25 00:00)

61 595.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3e9ba7183b7816e14f098cb8394484f1
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Цибуля ріпчаста рання
ID: dcea00ccf2afced7f500dd1cec799177  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 09c0261f520fe4e318625ca0e0845e01  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Найбільший поперечний діаметр
ID: d3c017f30f98d172bfbf2dd641f0ad0a  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Товарний сорт
ID: a247d8b85afc23d02faf5f321b4f6fa8  
Очікуване значення : вищий  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f98626076683091b350dcd301ca857c4
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 37617cdd1770f6a1fe6ace641eebf6c1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Діаметр плоду
ID: 2beef137244355a3389a9b4672c4b185  
Очікуване значення : не менше 12 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Вид сорту
ID: 14476f4832a7e69b7fdf60cff1067478  
Очікуване значення : з видовженою формою  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 22915e0b72b9b029226061b8ba8dcace
Критерій стосується номенклатури Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Відповідність ДСТУ 3233
ID: b3555b7d7585fb4c918d6a92ca5b392d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Розмір цибулин за поперечним діаметром
ID: b6d18997db17995d2aed068771e699c3  
Очікуване значення : не менше 40 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Товарний сорт
ID: f71004d3bb41971cfd4c547bbe26be78  
Очікуване значення : вищий  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c4970f819ec17f47bfdfd2670f429f7c
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Відповідність ДСТУ 7033
ID: ff12b061c8253d116190df8f343b53a9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Діаметр коренеплоду
ID: 4ba6caf54328653332835dd6dee0f2f7  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Товарний сорт
ID: 9a864f55dcee33f5ca19689b4caa1ebd  
Очікуване значення : перший  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0a9df40fcda65da7e8c91423b0ea41b6
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Товарний сорт
ID: 6a596388124cd6dae3f6739d40621559  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 20:33
Відповідність ДСТУ 7035
ID: f61c3f7061e6ab4623ee951998bebeaa  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження