• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Код ДК 021:2015 – 15110000-2- М'ясо (М’ясо свинини (лопатка без кістки), м’ясо яловичини (лопатка без кістки), м’ясо курине (філе), м’ясо індички (філе), м’ясо курине (стегно без кістки))

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Торги не відбулися

614 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a0f358d04bb4b92972b0775dd0a34a3
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 5eb91bc3736a4c299d2918d702d4fa63  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 227022ec004a494a93eefb09609664ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Характеристики не суперечать
ID: d7ac1e21a4404e0d999985d91ac6fd4f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c0d3062404484ecbacc184d7612afed6
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 7da38df9e2dd4d4aa3b6bb480051d4c4  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: b692ca39bf664ec5b7522f3236d902dd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7a231005596d4ef7be187990ae47c1e5  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3b56425265e74bad89231a4390d9f1a8
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: fe761bfd207c4e13bca7b15178ed5ee5  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 2e2c75001a694f47b7ff64cb8e3b4635  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3fd9ef4278a5423cad9e224cb88cffbb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
З шкірою
ID: 2f397587afbb4f69b7063de3dcd352c5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Наявність кісток
ID: f8d82879e0fc4d4bb89e3eeeae1a2022  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 66c13d996adf4ed8b55d9c2ddfd4af4d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 81196424d285470a8977cb5cd81d39db  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 5888ad5db4994b5298bc7426eb75dd85  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8bd6d7ef05324b9aa0e506307bf28c8c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
З шкірою
ID: 24b03b6bc5114f29b57b195a8c78a1fb  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Наявність кісток
ID: e924852826c74beaae60131353294fd5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Категорія
ID: db3143b343214870ac4944246c2cdc96  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1106804ee8414a52a24abc15da75e686
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Вид
ID: c834af10a44e43f3ae1137aba554ca7d  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 0a980d73b11043f686d025028cf38ed8  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 6b959efb22eb4a448fb8d142063df0ea  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність стандарту
ID: 64a77109916f4817a50129150e3ea314  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження