-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Код ДК 021:2015 – 15110000-2- М'ясо (М’ясо свинини (лопатка без кістки), м’ясо яловичини (лопатка без кістки), м’ясо курине (філе), м’ясо індички (філе), м’ясо курине (стегно без кістки))
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Торги не відбулися
614 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a0f358d04bb4b92972b0775dd0a34a3
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 5eb91bc3736a4c299d2918d702d4fa63
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 227022ec004a494a93eefb09609664ae
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Характеристики не суперечать
ID: d7ac1e21a4404e0d999985d91ac6fd4f
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c0d3062404484ecbacc184d7612afed6
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 7da38df9e2dd4d4aa3b6bb480051d4c4
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: b692ca39bf664ec5b7522f3236d902dd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7a231005596d4ef7be187990ae47c1e5
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3b56425265e74bad89231a4390d9f1a8
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: fe761bfd207c4e13bca7b15178ed5ee5
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 2e2c75001a694f47b7ff64cb8e3b4635
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3fd9ef4278a5423cad9e224cb88cffbb
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
З шкірою
ID: 2f397587afbb4f69b7063de3dcd352c5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Наявність кісток
ID: f8d82879e0fc4d4bb89e3eeeae1a2022
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 66c13d996adf4ed8b55d9c2ddfd4af4d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 81196424d285470a8977cb5cd81d39db
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 5888ad5db4994b5298bc7426eb75dd85
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8bd6d7ef05324b9aa0e506307bf28c8c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
З шкірою
ID: 24b03b6bc5114f29b57b195a8c78a1fb
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Наявність кісток
ID: e924852826c74beaae60131353294fd5
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Категорія
ID: db3143b343214870ac4944246c2cdc96
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1106804ee8414a52a24abc15da75e686
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Вид
ID: c834af10a44e43f3ae1137aba554ca7d
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Частина
ID: 0a980d73b11043f686d025028cf38ed8
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Термічний стан
ID: 6b959efb22eb4a448fb8d142063df0ea
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 14:35
Відповідність стандарту
ID: 64a77109916f4817a50129150e3ea314
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження