-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037 – Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, перший ґатунок, для заготівлі. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, очищена від пошкодженого листя, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без дефектів. Не допускається капуста підморожена. Довжина качана над головкою, не більше ніж 3 см.. Щільність головки – щільна. Маса зачищеної головки, не менше 1,5 кг.. Капуста свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки. Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 15-25 кг.. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037 – 500 кілограм. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 – Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %, для промислового переробляння – не більше ніж 3 % відносно маси. Форма коренеплоду округла або циліндрична, або пласка, або конічна. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 5,0 – 10,0 см.. Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм 10,0 – 12,0 см.. Не допускаються коренеплоди, що підморожені. Буряк столовий повинен бути розфасована в сітчасті мішки. Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг.. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 – 400 кілограм.