• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Товар - код CPV 15110000-2 по ДК 021:2015 – М'ясо (М'ясо). РПЗ – 10.98. Учасник повинен до кінця строку подання тендерної пропозиції надіслати на електронну адресу замовника sa_soltanova@sunpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2025-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y): заповнений проект договору, заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками з технічних питань: фахівець: інженер УВТК тел. (05136) 4-42-04, e-mail: w_budnyk@sunpp.atom.gov.ua. Умови поставки товару: з дати публікації Договору в системі ProZorro, але не пізніше 31.12.2025, на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після повного постачання ТМЦ.

Умови поставки товару: з дати публікації Договору в системі ProZorro, але не пізніше 31.12.2025, на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після повного постачання ТМЦ.

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишився день (до 02.10.25 10:00)

1 341 624.90 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 63a9b49f7c7d4f59b92b69f97aa65d0e
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 59758361747b4933b177b9769c1762aa  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 751dfd33923a471ab8a31020b27fd135  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: da1f511d9ca74c77b3dcd4edb0fa0b5c  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a78c5a0e66aa408e8f28d11c38509e67
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Характеристики не суперечать
ID: 3776ea72a727416cadd83f5e3a0e1c39  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 4024b9f214444ee595bc7db2d9acce32  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 32097ee9ed7a47c0ac44b851f4eaa96a  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: aa9ba9727d8c4256a7afe273d36b9cec
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Характеристики не суперечать
ID: 927dd8f562e7440d98e4b30ee1f8ae7e  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: ee1fe3e630284503bff2cb53d70965c2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 71f0fea5be3940548a405569b7c6efa7  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 60169054b9144f10b69ea6f811747a38
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: baba8a86d96b44b089fbc9d3bb6c1def  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 74106cbfe6ae41af81bde3a91ac15e0f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 376342cb660d4ea799188dfa3a1afba6  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Вид
ID: 89432001c84a45b9bf5b253270c7de41  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b9d10beba0aa48d68446fd8c75bf4335
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: c221f279c3ef47f9b26f61cfc7b23e66  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: a11bfab5518b4f7fad7071fa88577578  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: a04f7ab54d77488082d1696df0851426  
Очікуване значення : биток  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Вид
ID: ae5c3090d2a344e5943df68a6111043f  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6432c8a827af4948ad9071997137228e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: c078d3f7f91d4f288fa663f78e18d77d  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 968a7f2755ac4ff6b3d26e7b7a0b1729  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 2e236602c3f841c9b6665e98d97f3fb4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Вид
ID: a728a461a7d047cfaece37ce50074239  
Очікуване значення : телятина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4836a9fbc4ec40a689172f87c6ea6436
Критерій стосується номенклатури Серце куряче, заморожене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: cefab8f4731447ec8b9e617ba8a79d18  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 5340e966c6704824b8977bf7ceb18860  
Очікуване значення : серце  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8d1a9622402a4dd2b1d6e83950e61d2e
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c2b95e5d5a974b96aba4570493200554  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 2a99cfcc07dc45ad864989f4a21a44f0  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: adc385824ec549de83828e9ec9e83165  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f06f29373ae6466c9479c1d316f6579c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Категорія
ID: 53e30644c6e24910b25cb201744fa083  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Наявність кісток
ID: 8228c197d8304714b590b25cf54ecf50  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
З шкірою
ID: f56d83e600e94dab8b4b4f3b36019590  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a9a0ac49166246418ac840792d2e54bb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 611bb33c528049938c68312c57efdf19  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: b2d40087fe3d4894b8a8ea6784094bda  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fc25155c771842ab9390946ac8af656f
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 244979d0782d405d850949f154f3f2e2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 0a3310e29c1c4898b27c1fe4bb7a2f9a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 37bc86d1e9764c0a8011f725dadecfc6  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: db615047e55a4f5ea5de8ebe7e4be327
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Характеристики не суперечать
ID: cafae1ee807b43fc8e849ecd763cf40e  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 7e1678f0921c4ace8de912f7dfbf59e5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 617d2e6494f1494294f932c0dcd963f5  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 56e1da26f7af49a2a4d5b86cc38e2f16
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Термічний стан
ID: 47ffc4fd9b124b0e9fa841f97ac5b902  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Частина
ID: 0cdf64b4658f4fdb94ad022bb9ac2031  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.09.2025 11:39
Вид
ID: 7066f00408ca4850956ac1a15f5c0214  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження