• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.

Кваліфікація

від початку періоду пройшла година

450 200.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6dd3dd1c7da64dbb917c8f55b9ba1fe0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Частина
ID: 0696f5f668294424bd21b9d8b3a9a166  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Термічний стан
ID: 69602bb2884045bc9c79e1c8cf895d2b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Характеристики не суперечать
ID: 9b7fde0b98794adfbf8ab043f4c34f98  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b0bf4b7cb59f4b06bd27626b7842128e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Вид
ID: 9235b9bfb5cd43a68e9ac98efa82c19e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Частина
ID: 71a5f096579e4286b4407dfca5dab549  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Термічний стан
ID: 06b525e489fa47df820251d2fe8f5331  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Відповідність стандарту
ID: b1f7a791002043bba11117f51a26e556  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7b178b1cb6db412b9812ca61984f992d
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Частина
ID: 1ad8f91697c143588b4add294e4f7e15  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Термічний стан
ID: ea8924cb4a9e4019ab9aecb6ac5415f0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ec98bbaea2a443aa8103c74cd14690e0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Наявність кісток
ID: be27fd91a21941a59baf4998331ac84f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
З шкірою
ID: 766bdf4ac95548178b26fef8b7b9f13a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bba567f4f5f2455a87cb7e5935045b54
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Частина
ID: 180b231e186c4184b46aeb85d09c7df6  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Термічний стан
ID: 15d5b0d7ed544d908be018e6655ea72f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1d7e53f63a224bc9ba70fc4dbb921ed6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
З шкірою
ID: 8617141486e543c3bfdac264e3696aec  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Наявність кісток
ID: fd9a8ca87ecd4f20b2988a1e28977f0b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2025 11:19
Категорія
ID: a782573030c6473ea8b1b4761bc01da5  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження