-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (CPV) (Лопатка яловича без кістки; Вирізка свинна; Вирізка яловича)
Дата поставки Товару зазначається у письмовій заявці Замовника. Постачальник повинен доставити товар до Замовника протягом 2 робочих днів від дати зазначеної в заявці. Постачальник зобов’язаний здійснити поставку товару Замовникові за Договором у повному обсязі до 31.12.2025 року. Поставка здійснюється партіями щоденно, на підставі Заявки Замовника з 09.00 до 15.00 години. Доставка товару здійснюється в пункт відвантаження за адресою: м.Тернопіль, вул .Тролейбусна, 14, 46027. Продуктовий склад Доставка товару на склад Замовника визначений(ні) специфікацією, проводиться за рахунок коштів Постачальника транспортом Постачальника.
Пропозиції розглянуті
період кваліфікації завершився день назад
755 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 294a557e110c4e43acdca3fca56c676e
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Вид
ID: dd057ce395ba40f6909c6797c67509c7
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Частина
ID: 2dd0412dde314628b27570b37e4679bf
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Термічний стан
ID: 54ebd16df97f47f9ac40830cf484dccd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Відповідність стандарту
ID: ec955902d9d544f5bbf122902fdaeb5f
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 15e277958bbf4c79b38890d4d31660c5
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Частина
ID: 544c729dc8334b14acef4325b70112e7
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Термічний стан
ID: 846a8057d14445c982bc20c5de01d9dd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Характеристики не суперечать
ID: d5168a92653b46bdb7f3093c8eb6ec6b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3dd3525a8a5e474baf26d1adf90fe08d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Вид
ID: 1e2e62b2e48b4a1b9a9fe9f2a410d211
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Частина
ID: d816ca908a37409e82063aeaa2f6d426
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Термічний стан
ID: 9bef414caad544868782d57f274fb301
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.09.2025 15:52
Відповідність стандарту
ID: fe5fbc076231460897c72e617ed9dcfd
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження