-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Цибуля ріпчаста свіжа; Морква свіжа; Капуста білоголова свіжа; Буряк столовий; Гарбузи продовольчі свіжі; Яблука свіжі; Апельсини свіжі; Банани свіжі
Яблука свіжі
Завершена
53 750.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b5a31d0738234dc28e4d38282f0a8e65
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Колір (на момент реалізації)
ID: e6a732ed34a8430283ef382a2393dbe2
Очікуване значення :
від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Діаметр плоду
ID: 80f86e29252f4e4983fd9a75f68a5218
Очікуване значення :
не менше 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 204c6fc2d4fe40688f0f6c4d98d146df
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Сорт
ID: 6714d2dd12624c4cb7c72441b23f1c22
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 1ae3018947804e809ca857c674c38793
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0d1bff61f2584b22b3da62af5638b3ca
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Термін достигання
ID: 9d09f0436c324453bddd80f2fb0dbc7e
Очікуване значення :
пізньостиглі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Товарний сорт
ID: b83e50069e9a492dba6e9d6fea7b55d5
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: cb95320cb0504cfb9807f3eff33768b4
Очікуване значення :
не менше 70 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Вид
ID: 736ded1c8ff7482397cc0f4e886bcc75
Очікуване значення :
зелені види плодів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 9cbc6e19b2f34c25a8dfa5875bc6f6e7
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 293683937fa4496db795309286bfabdc
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Товарний сорт
ID: 380aface25764b3a85c39cde4dc41b5b
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Строк достигання
ID: 0377a020e14643738826dc3294385741
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 53bee080734740d99866b7575618c0bd
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 61b72bff8751471b8b107f916311676d
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Товарний сорт
ID: 0f0bca84fa1d48898b75dd9c647b34b6
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Відповідність ДСТУ 7035
ID: b0af02db01484f2fae3cc489babdfbe9
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c8950ecdb9984ab7a4bcfedb22fc5c34
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Товарний сорт
ID: e1923954443b4648964b633b123c9a36
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Діаметр коренеплоду
ID: b05375d1a41c43edb9ff43d569c4859b
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Відповідність ДСТУ 7033
ID: fbf2fe2e676d477196ced5c813d13436
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5bbcb1b781c046d4951052a939dd507c
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Товарний сорт
ID: cd79e5c04348444e85586491cb259c5f
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Найбільший поперечний діаметр
ID: 611c3767b1314a3785e12a503080c99f
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: aefc333aa091467caa7b905023a9a0f6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Цибуля ріпчаста рання
ID: 58fa6ecacb1b45159405b0bef1e57690
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dfd899e678ae42d084792c0458b8f1a4
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Ґатунок
ID: 3f49f0793faa4846b108863b4f1fcdba
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Колір (на момент реалізації)
ID: 95ff071020ce4b3aade88db89da2ae36
Очікуване значення :
зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Розмір плодів
ID: 37dbfd5d679f4f0aab26bcfd95a155c9
Очікуване значення :
не менше 20 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Діаметр плоду
ID: 0c7dd94ea5a24e249f8676c316150d13
Очікуване значення :
не більше 4 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b1684ca4f10c4c1f8f4cf0131df20c7a
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Вид сорту
ID: 19d382d8b4fe482b92242f602b14117e
Очікуване значення :
з видовженою формою
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Діаметр плоду
ID: 5deba82ee69c489eaf28fba93dc9aab2
Очікуване значення :
не менше 12 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2025 14:05
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 61405f6ec7244fdf87f110e1ab3d8dff
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження