• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо (М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143)

Товар поставляється Постачальником частинами (партіями) поступово, у період дії Договору на підставі замовлень (заявок) Покупця протягом 2-х календарних днів після отримання відповідної заявки Поставка товару здійснюється власним транспортом Продавця щотижнево, а саме один раз на тиждень, у робочий день (з 08-00 до 14-00 год.). Доставка на адресу замовника: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1. М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Чверть задня куряча, стегно куряче вітчизняного виробництва, свіжозаморожені, без залишків пуху, пір'я та ознак повторного заморожування. Філе куряче вітчизняного виробництва свіжозаморожене зачищене від сухожиль та плівок. Колір та запах властиві доброякісному м'ясу. Розфасоване та упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей та безпечність при транспортуванні та зберіганні. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасовка Товару: М'ясо свинини та яловичини, картонний ящик – 5-10 кг, м’ясо куряче – картонний ящик – 14 кг. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % у продовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.

Завершена

312 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b3f5feed65104ee79db57abaca92b0a3
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Частина
ID: 21d33438e5cf4787bc3e2fe7358dc965  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Термічний стан
ID: 367f8b0bd6e64205a6396a9871f07cdb  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5f6c1059dcb6433e91c520dad01efef6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
З шкірою
ID: 57791a610d1d45868bad32b3cd96f882  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Наявність кісток
ID: c612015bc5694f9e801074bddc93c3c5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Категорія
ID: d0724c3f91624bf9bf1444ce107a7dec  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 13bfb171c65b4610892369b7b5512876
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Частина
ID: 6146c885b4f344acaa4ad4cb9bcadee1  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Термічний стан
ID: b91ae02e4d244eedbff11408f8d572f6  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Характеристики не суперечать
ID: 259a1292f4054bd2b423298b80a575fe  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9cc8531c104a4cf7b196a71de0d520d5
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Частина
ID: 5338caa0ce914c70a20339985cb19762  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Термічний стан
ID: 0dda72c270c14ef7a0857bc338dcdecf  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b3e24b30486c4f6abcb7f8f4e9253ac7  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0353196f93b640d09bbd64bac56fcdbc
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Частина
ID: cfe8a4a829174f05849ffb9b32cb1a85  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Термічний стан
ID: 4a146d062c17436b98868f1ef5fa638c  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 38c9b7bf710d429d95865c8549453635  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Наявність кісток
ID: 8916b242a3674a549101d57917e66090  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
З шкірою
ID: d741cfdc2a734e55bb701a5cefbd36c2  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a789e7b3c5a74024bae8f4b6869ea9e5
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Вид
ID: 88f681ca13da4bbda1d6ec791822b8e9  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Частина
ID: 862e82514b14408dae069d391e8612af  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Термічний стан
ID: 8a7569b091e243599c04a1ea78f0c2af  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2025 10:31
Відповідність стандарту
ID: ac7244b6e88f49d6a7c0d6a8c6d4e589  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження