• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: Голишівський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Голишів, вул.. Травнева, 1: - М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 - 50 кг; - М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 - 10 кг; - Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143 - 150 кг.

Завершена

45 803.10 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a7df6dbbb39840ee9ea9b25e1d59c63b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Частина
ID: ca845ea4bf564e4a9ef56ea08a37898d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Термічний стан
ID: 628dab89035d4fc3a67e066d11989543  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Характеристики не суперечать
ID: a473f93056e0487aab1fe5e8e7d91449  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6996e36b254c4b948e2e1884200fb170
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Частина
ID: f31f5c65580e4ef79d6e6820994a7540  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Термічний стан
ID: 415e8e2adda5461d9a79ced95a09a592  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 73a76718936c45ad892fe74c595cd874  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
З шкірою
ID: e63712b120214d52b785bb2cdf3b2bf3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Наявність кісток
ID: d02fe99a685243c5ad32655407f185f4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Категорія
ID: 82ba4494ec82470eb19374e82354ccd3  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b3ce03676e15499889a4fdc2a4f89d04
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Вид
ID: 083a43149cf840f3845d472bccf61ed3  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Частина
ID: c64a9418b9394de188d9dc6928e160e1  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Термічний стан
ID: 89cb962ad94243a894faac6b468045b7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2025 15:22
Відповідність стандарту
ID: ad057f984ea141c1be830ea893653338  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження