• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143.

ПОСТАЧАННЯ товару здійснюється вчасно, ОКРЕМИМИ партіями, згідно замовлень, орієнтовно 1 р./тижд., в робочі дні, з 8.00-14.00 год., по 31.12.2025 р. СВИНИНА З ЛОПАТКОВОЇ ЧАСТИНИ ТУШІ: обвалена, обжилована, охолоджена. М’якоть свинини має бути без кісток, у вигляді великих шматків, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір – блідо-рожевий, за консистенцією м’ясо повинно бути пружним та еластичним, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, м’ясних обрізків. Термін придатності товару від загального терміну зберігання на час поставки не менше, ніж 90%. М’якоть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ФІЛЕ КУРЯЧЕ (грудинка), ОХОЛОДЖЕНЕ: вищого ґатунку, без кісток, поверхня розрізу свіжа, волога, але не липка, м’ясний сік прозорий, без згустків крові, без залишків пір’я, без ознак замороження та розмороження. М’ясо пружне при натисканні, запах властивий доброякісному м’ясу. Філе повинно бути розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ПЕЧІНКА КУРЯЧА ОХОЛОДЖЕНА: зовнішня поверхня ціла без розривів та сторонніх вкраплень, запах та колір властивий якісній печінці. Печінка повинна бути цілими шматками, без кровоносних судин і лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, без сторонніх запахів. Печінка повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Кожну партію повинен супроводжувати документ, що підтверджує її безпечність та якість. Постачання товару повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров'я України до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися, із дотриманням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби, якими перевозять товар, повинні бути чисті, без сторонніх запахів

Торги відмінено

422 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7523132c84ae44daa397b9432e758b03
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Частина
ID: f3e3b26bb7354eecad6b6ba1d4f587f8  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Термічний стан
ID: 4c08e6f9add14bfe92ea56232439ae80  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d087b26462494011903a595c51ff4c71  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 98fcd17c5d9548c18463f61b34249412
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Частина
ID: fa0ecffe93704228984fa437bd2b71dd  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Термічний стан
ID: beb5b963e9174e2aa8d48f4ec23e090c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b43bf3c9a438416aae42488de7e77f20  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
З шкірою
ID: e5741b1722bc45079a84a4c899552abd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Наявність кісток
ID: 212ec687b2074fac8de867cb1393870e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Категорія
ID: 9fbbbcafa1fb47f08ecfb769820c1b17  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Вид пакування
ID: 1e1e94b3b0824558a493862a37de6b05  
Очікуване значення : вакуумне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7dc0322ac377408581886db6ae191558
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Частина
ID: 43b30aa24bd6498088e65a758980e2b5  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Термічний стан
ID: e75e9118254f46bb84a79875d3d65ab2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 14:09
Характеристики не суперечать
ID: b1f22b27074a4c95abac7747ec2e82a2  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження