• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо (М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143)

Товар поставляється Постачальником частинами (партіями) поступово, у період дії Договору на підставі замовлень (заявок) Покупця протягом 2-х календарних днів після отримання відповідної заявки Поставка товару здійснюється власним транспортом Продавця щотижнево, а саме один раз на тиждень, у робочий день (з 08-00 до 14-00 год.). Доставка на адресу замовника: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1. М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Чверть задня куряча, стегно куряче вітчизняного виробництва, свіжозаморожені, без залишків пуху, пір'я та ознак повторного заморожування. Філе куряче вітчизняного виробництва свіжозаморожене зачищене від сухожиль та плівок. Колір та запах властиві доброякісному м'ясу. Розфасоване та упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей та безпечність при транспортуванні та зберіганні. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасовка Товару: М'ясо свинини та яловичини, картонний ящик – 5-10 кг, м’ясо куряче – картонний ящик – 14 кг. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % у продовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.

Торги не відбулися

312 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e71ae257495f4557acc936836baa38ed
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Частина
ID: c556484e99ab465e8c88d95344034fa8  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Термічний стан
ID: 4c9ffbaa415a4b74b3b82c9f461013f2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Характеристики не суперечать
ID: f8620cca6d96491dbb2f30406050263a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 00a71880630c454da41d947a8efb4063
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Частина
ID: cb930166feab4ff4b115a0c7ccd0ecb9  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Термічний стан
ID: 02cc1fc2259e42059db807c26a5ba5cc  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 160a8ba555474dcb8f9880bc86e783e8  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7bdab5a10ba2477493c24708b31206a0
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Частина
ID: bc679556ee414a1ca4ffbe2ef176a5fd  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Термічний стан
ID: 567a656527fb446e9ef6435337dbcd91  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1c9032cf39f44bc2b458fd6d0748369b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Наявність кісток
ID: ffc08727fb694cf095919dc918cb9b54  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
З шкірою
ID: 95df88b109b449638294fb828ba22c1b  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5897b1efc62d40c28959d5df9823a565
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Вид
ID: 768d1d85d1a34a7cbfa381ee4b0fe983  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Частина
ID: c1890a90bed34744bcf5673d7e9f7b08  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Термічний стан
ID: 46139bde39d640578b2ba40dd3fa48d1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Відповідність стандарту
ID: c110efeb330d4e3d9f4296644ea3c8dc  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1631b8163b9f4e269d396afdf6a20d1d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Частина
ID: 8bec29f2d10a4018b8c9e3964543570e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Термічний стан
ID: c7ce25eb2a1e421daf0758bbc4337352  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45214a31583e4491a63781e23ddfec83  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
З шкірою
ID: e42adae9b7ea418d852f925cf0277493  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Наявність кісток
ID: af8f0b36c1ef42fda477abc10c5de5a3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.09.2025 10:03
Категорія
ID: 2191642a375a47f0bad6076b4c2a0ee5  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження