• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: код 15110000-2 М’ясо ( Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143; Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143)

Доставка товару до 30 грудня 2025 року окремими партіями за адресою: м. Дніпро, вул. Ближня,31 м. Дніпро, вул. Канатна, 17. Філе куряче заморожене повинно бути в вакуумній упаковці ПЕТ плівка, вагою 2-2,5 кг за упаковку. Кури-тушки заморожені повинні бути надані в вакуумній упаковці ПЕТ плівка, вага курки від 1,8-2,5 кг. Четвертина задня куряча, заморожена, повинно бути в вакуумній упаковці ПЕТ плівка, вагою 2-2,5 кг за упаковку. Печінка куряча заморожена , в вакуумній упаковці ПЕТ плівка, вагою 0,700 кг за упаковку. Замовник здійснює оплату товару на підставі накладної протягом 10 календарних днів з моменту поставки товару Замовнику. У разі виникнення додаткових питань, звертайтесь за телефоном 0979130657 (Кириченко Юрій Сергійович)

Завершена

150 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c5806890277345149e1f265dd212f879
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Частина
ID: 2d0bdf7c47c345a49f7f65e0ad478aad  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Термічний стан
ID: bbb50ded6c0f4a968e01a9939fb6dae4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d5f076cebd37497fa0b475554b3fe2e9  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4108f45f48734abeb0a3f739d57e967c
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Частина
ID: 9b736562a0734edc939d5b6031e434a1  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Термічний стан
ID: a63edb9b84b648cab58c8aa026959f56  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 83011ac5c7004b21ae9899d6c9c7b98c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6ab1b79ca1ee4e479868e4f6e216d651
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Частина
ID: cdec552a7fed4b2eac54d13e88f99ea2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Термічний стан
ID: 737c807a81da471698b2c881360e2d87  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ec5f9a0c70894509af1e1fcdfe526328  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
З шкірою
ID: d0334f41008f4b89a596123b9769b1d8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Наявність кісток
ID: b75be27f4fb24100b2aaa269d82df801  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Категорія
ID: 08b0456af85d4a298dfe0aab0c2ecf79  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5e2c09fa13614918aee073212451f021
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Частина
ID: 7ca3faab64e64af5a6cdc1af873a2548  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Термічний стан
ID: 4c476d37350c42a8b09582f15fb78b11  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.09.2025 09:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 867d33c162004c2795c4d5884644facd  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження