• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо

Місце поставки товарів: - м. Київ, пл. Солом’янська, 1; - м. Київ, пр-т Повітряних Сил, 53; - м. Київ, вул. І.Бекешкіної, 3; - Київська обл.,Фастівський р-н., Гатненська територіальна громада, автодорога Київ-Одеса, 21 км+300 м, вулиця Відсутня, 1. Строк поставки Товару до 20.12.2025.

Завершена

6 596 225.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 672c65c12c624856a6489f2a9f182f4e
Критерій стосується номенклатури Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Вид
ID: 63faa05585544bbd95c0c48246ede8a1  
Очікуване значення : свинячі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
За способом оброблення
ID: bc1cd351c7fb4b03aec6e0544d135c90  
Очікуване значення : фабрикат  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
За способом консервування
ID: 24ede4d5104a47f1a947ad557347bd74  
Очікуване значення : в соленому вигляді  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Сорт
ID: 44d08504ef8a47b0ac566b711e15aaaf  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Розподіл за калібром
ID: 639b98f6e5d141559067a12da5054fb9  
Очікуване значення : вузькі (діаметром до 32 мм)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285
ID: 724c385bfb424e668961509b59c49f5a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5f3c8065ba514c0a90f38a76ba83d829
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Вид
ID: 37abcd91868248ebac1ca74e6c9421eb  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: f4d22ff2f95148d7912343b8a29fb3e9  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: dc31421c8f4c479ab7425e2fdbb29e29  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 39dc3ec3e34f4d42b3380cfd80f2d5bb
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Вид
ID: 9a8ba86c60524be3a874a46b3cf8a21f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 648a75d9ed5b4a71b16aa0823f1707eb  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: fdbb945be365419da3af380e72e3a36b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність стандарту
ID: f75681720f314e368504d80b846b6d7c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3345f6e4d1164951a3338a26971b206d
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: da6053689def40368a56f83ff9c81529  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 104b12bf1a96408fb150acd069f1cb50  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Характеристики не суперечать
ID: ddd02899c35d4add85fb1e8737e34b0d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ce50181e48a6496c9932d235c4b0576b
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: f5292836cad74db987f2c84a9d10a2aa  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 95b0c9a509784a709a01f9f72fb782b0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ff5c8fe3e92843f5828964664e39d72f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 65d17f9e95804059a1cf686a155f569b
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: c1fa4c53e6dc4751823ffcc59ad65574  
Очікуване значення : окіст  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: a2da167de2924afebe5ac7984ea2c350  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 185b7f01f5a347168edd91129a3ed6b7  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 58c958933e2c46ec9226ba3fa0030eeb
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: e5bb968ac2b640a1ad6b89ac56f0aa54  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 24617aa06b0f43ec902ab7005e74d0ed  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2bf94fa302d041c586894446af026670  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
З шкірою
ID: 5ac7791247784ac3aa466e080c9503ac  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Наявність кісток
ID: d262876484f946e1a1f0c103fe6928f0  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5d4523f228e24ba1b0070dc77350efd9
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 2a32c7567811492ab99d89069afaeae7  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: be9f98fcfa77473290c95410fd85b3b0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Характеристики не суперечать
ID: 504e14445c9b46f28cc4c0759a6523ef  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e46f33c5afa94e2faf5cf4642beb10e4
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Вид
ID: 0faf20a90f42426c9eb54b9222d10c2c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: ce0deb5d4fbe4e18ae199005e9987c02  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: df6e83467a9f494a9b82567e0ac70003  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Сорт
ID: 0e1a26c89486465fbd19b2d7cd6a719b  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність стандарту
ID: 46bc06a8c7654d1a8deef212eb68a0b2  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4fb311b969674a6b957d367f0ad902bf
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 550480a6054a4d4c985d52d54a7954c7  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 7cb9f6c5cea943fea7b8a18a25ea0bb4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Характеристики не суперечать
ID: e9ec5d0862b046b2965aa8ab9f898ce2  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5939d730a3384ca79e9c0dae6168726a
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 2d97b26101844ba29a4a087adc9708af  
Очікуване значення : ребро не обрізне  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 11e69e6e319b4df19487d62dcf052524  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Характеристики не суперечать
ID: 01f12ded51b94e96bf488e9dcf293a72  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3af17f1b254b43859d4071f14b2b90f0
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 711ca42a5ebc4a1e973a158a6471ec41  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 619e568cbdfa4d54b35d608a57afddba  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 16abcac70f0d4e159e678a20d5fefb4f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 46825e55a2904af7b9fd64f89fcb6e2c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 5dedef1da93b4b75983063ee1a219212  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: 2ccfdfd18fee4b51af3410d756c57275  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ba854db0b1b4aad826b64b46ad2489d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
З шкірою
ID: 672434e1a95a48739e129335fef80506  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Наявність кісток
ID: 1c5564651760443e9794eff0ac1c7997  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Категорія
ID: 356f6aa264db4535b3383b324ea22589  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c241df7cd63743449491e8abc205ae5d
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Вид
ID: 35158eae2cb54019b78091964a963313  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Частина
ID: 15240c70bb3f444fafe008191763b64e  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Термічний стан
ID: b64bb87ca5334550970edf4a63129616  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: ce8537497c604ed0847839d6ace1c742
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: 0cd3e77a67ed4bf2814bcae392184978  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: cbec9548befc40a6b0c5f8a17dc3e275  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.09.2025 14:51
Документ
Переможець завантажує в систему платіжне доручення про сплату не пізніше дати укладення договору про закупівлю забезпечення виконання договору у вигляді перерахування коштів на розрахунковий рахунок замовника у розмірі 5 відсотків вартості договору.
Платіжне доручення
ID: c40098f5664646578fa10d6def12219b  
Очікуване значення : Так  
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження