-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Завершена
633 500.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c634ef4c22ad425eba962d1419d5d502
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Частина
ID: bb4fc60b5ae547b28391e351f0d98a83
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Термічний стан
ID: 4fde9ea4c5c940b4ae319158f7417f3e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: af62c23a74884a2eb81c11d0fedb80ab
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
З шкірою
ID: 77271dea22334de08da46f67271716eb
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Наявність кісток
ID: 7a2f5269b7564008a95e33ba36d10041
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Категорія
ID: 3936b67fc45a4437865897451edb0f62
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Вид пакування
ID: 7631d717df15493cab34eef7dfc36451
Очікуване значення :
вакуумне
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 30abfd246c37438da5972f0d5abdc899
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Частина
ID: 18e844f527814bbd87cd6973943bedad
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Термічний стан
ID: 187774665f3346b8b4bc86649bfd0d04
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5f1dcd8a31544add8537a2d1fe3b2b8d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Наявність кісток
ID: e57612ab5ff3418f8da4c8190e229c54
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
З шкірою
ID: 6e6f2f59973442adbf820a159845ee4b
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c1c10b0d823441d088776775bc092cc4
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Частина
ID: 04bddf175b5a477da169201a9e1517cc
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Термічний стан
ID: 4a257af35b0b4e6f883b2b39b8090253
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Характеристики не суперечать
ID: d435ddd2b9f04c3db34923b579d8ad36
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ac2ebc5815bb48929b6b276293f1b1dd
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Вид
ID: 8935574875954892993ee6c477cd74ec
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Частина
ID: d404abb961b2457a8c5135dbe4e12c20
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Термічний стан
ID: 564915a78dc14ea685eabb676594bb4d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2025 15:11
Відповідність стандарту
ID: e6967f0ac1aa485e9be43ed39e7749a4
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження