-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494; Родзинки сушені коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній; Повидло яблучне, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072; Огірки консервовані, першого сорту, маринад без оцту, фасування 3 кг; Томати консервовані з зеленню, ґатунок перший, маринад без оцту, фасування 3 кг; Квасоля консервована натуральна, сорт перший; Горошок зелений консервований, вищого сорту, банка металева, фасування 420-425г; Кукурудза цукрова консервована, вищого сорту, банка металева, фасування 420-430г; Горошок зелений заморожений; Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642; Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший; Перець солодкий соломка заморожений
Місце поставки товарів – (за адресою замовника) 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, вул. Українця Владислава, б.39, 22009, Україна, Вінницька область, с. Соколова вул. Гагаріна, 101, с. Куманівці, Вінницька область, вул. Кошового, 1А.
Завершена
15 500.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8c3fd09b947845c09d4b58a6287fdb66
Критерій стосується номенклатури Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид сушених фруктів
ID: 0bcfada23a004a7d9406949d6ad87f0e
Очікуване значення :
суміш сухофруктів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ
ID: 2f3c43a172684c209784328e363e31bb
Очікуване значення :
ДСТУ 8494
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 86a4727fdcda41a7a2d7d2c9f8c28e6e
Критерій стосується номенклатури Горошок зелений заморожений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид продукту
ID: 002a7ec0f4a844dabb9c9196fe5235b6
Очікуване значення :
горошок зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Тип обробки
ID: b3a3cf74d0ec45138b56b814782f48b8
Очікуване значення :
швидка заморозка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Характеристики не суперечать ДСТУ 8636
ID: 1a8065d3ac2747e4aa7a8149baf94218
Очікуване значення :
так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4bd59f189e164bd8aaa0f63b22edc2ab
Критерій стосується номенклатури Родзинки сушені коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: a651f2eea7474d798335284e19f2d693
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Розмір
ID: 9ce86a284c6d4b2c86cec3cb31c850f9
Очікуване значення :
середній
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Колір
ID: 15315bba7d9444deabe5efdf43a82d14
Очікуване значення :
коричневий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Наявність кісточки
ID: e18da590036b4ba98dbf55bbc4e22869
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Наявність плодоніжки
ID: be194764baed41d8ab022a8542ad1591
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d75ffc53bee749e9bc30de17d3a7a7af
Критерій стосується номенклатури Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Масова частка сухих речовин
ID: a8447f56b5884227a658319952664195
Очікуване значення :
25
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сіль у складі продукту
ID: 29b5b7fe200742508e9fbca51211150a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: 60c27439a3534592997a8d60d6d1acb6
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 381c61e3ceb645de8cb7c3a9b7254f44
Критерій стосується номенклатури Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид
ID: 7032edbaa29c440bb0158f3cab76b170
Очікуване значення :
капуста шинкована
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Спосіб обробки
ID: f07fab9fb6a241158be4cf03c66b1640
Очікуване значення :
квашена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: 9f27992b046e4bba9ca70eaaa874f24d
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: e1bd004ba19e4f74a7801fa9b57e1369
Очікуване значення :
ДСТУ 8642
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cd8f982733bb4e29934a12bb165217d7
Критерій стосується номенклатури Горошок зелений консервований, вищого сорту, банка металева, фасування 420-425г
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Маса нетто
ID: 37ae8b30880e4c879ef60c51eba1ad75
Мінімальне значення :
0.42
Максимальне значення :
0.425
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: 23a23b1e419b4afd9d8648d933f5a3de
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ 7165
ID: a8925274befc41f5aefcbafe7d49a7c9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Фасування
ID: 8fed460d53744d1b8562af75e3f90166
Очікуване значення :
банка металева
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: eb1ee213a13446a0ae93356f0548fdde
Критерій стосується номенклатури Квасоля консервована натуральна, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид
ID: 70c205edb5674f12b11c79788a25f798
Очікуване значення :
квасоля натуральна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: f8e829f7e15a48d9b1a609a2eb2c5c73
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c71b001cda424972886b47be39de9588
Критерій стосується номенклатури Томати консервовані з зеленню, ґатунок перший, маринад без оцту, фасування 3 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Маса нетто
ID: f2ae46bba1794322a29796f34eb95de0
Очікуване значення :
3
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид
ID: 3aebcb49144045ebaf2c8da6bebe7697
Очікуване значення :
томати консервовані з зеленню
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Ґатунок (Сорт)
ID: 851eb41589fa4926b426962c8f4bb85d
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Заливка
ID: b3ea22cbd2bc47eaa18c8aa0bec38623
Очікуване значення :
маринад без оцту
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ
ID: 6f0b2f3107e64b969a55df52de422c76
Очікуване значення :
ДСТУ 4697
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fb88f8fcb2474f8fba9701a37b15a289
Критерій стосується номенклатури Огірки консервовані, першого сорту, маринад без оцту, фасування 3 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Маса нетто
ID: 31a416fcdd114a51a54f3a753af0b767
Очікуване значення :
3
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: 0e1cce7c2b234a0ebeedb6cfe9c7f16b
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Заливка
ID: 1dd45acea929409f9a65db558d46a548
Очікуване значення :
маринад без оцту
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ
ID: 67a3707438634c1c97f3d9cb2771237c
Очікуване значення :
ДСТУ 7989
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 987fd5aa876b4aacbc97e44e1bc2f9bb
Критерій стосується номенклатури Повидло яблучне, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид
ID: 21c4153e62ef4777906a220de70e30ac
Очікуване значення :
повидло
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Фруктово-ягідна основа
ID: 4c1fd752ae224635a28c5c78368bafc6
Очікуване значення :
яблуко
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Стерилізовано
ID: 23ec6345e2b84ccd819d94ecec10978c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Ґатунок
ID: e0399a3e12d848b48316482c28a2105a
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ
ID: d9324a0118e441cfb160348a681dc73b
Очікуване значення :
ДСТУ 6072
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5baa1ad598d4495ead8fd45944bc8ad4
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий соломка заморожений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид продукту
ID: d0d525c9c8874da088c2d29a615f8782
Очікуване значення :
перець
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Тип обробки
ID: 6a5a368bf92b44608a49c38b6b9eeb6f
Очікуване значення :
швидка заморозка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Назва продукту
ID: 3f9c19dbb7b848de87990f8786d1f69b
Очікуване значення :
перець солодкий соломка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Характеристики не суперечать ДСТУ 8636
ID: 8d073af0cc6943898fb4065671c4fe78
Очікуване значення :
так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 815ec580cada47a3a295d9724dfd7abd
Критерій стосується номенклатури Кукурудза цукрова консервована, вищого сорту, банка металева, фасування 420-430г
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Маса нетто
ID: ce7988437b914c1bb0bc9c1267a20262
Мінімальне значення :
0.42
Максимальне значення :
0.43
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Вид
ID: de01688a24934a4e8cfc171653ff6587
Очікуване значення :
кукурудза цукрова з цілих зерен
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Сорт
ID: 237101d167e44d279c45f949abeaf136
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Відповідність ДСТУ 7164
ID: de7c8202c3dd427bbc55549d99f9748b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.09.2025 10:47
Фасування
ID: 35aa26469f98434a83e1f64dc5af7cb4
Очікуване значення :
банка металева
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження