• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка яловича, охолоджена

Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг

Завершена

85 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bc674ff74bea4c798832d76f53f4a4c8
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Вид
ID: a0cea0446eb541b28c61f208f1f581e5  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: 91e9088b794d4a85af3b869257fa8dc0  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: 4e5253540b054a8fbdbf8ad2a1a38265  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Сорт
ID: f43bafcde31748dc995dd000cdadfaa2  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Відповідність стандарту
ID: ad9d6316956a40b89ebf21847f93d5a5  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 14115bcdccc14e43ae59af71d46e75b9
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: e3e594ce5eca49e080cc43de866e7d24  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: e8bf43a875384947b88394ad693bcb94  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b39ce3423ab9400c8ba3b48dce7ea080  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0c4bedbe7ed64f28967691a472336e2d
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: f5f400291a754258884ba31e9e35a9b1  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: 60d94500ab384e8198ba60031440136d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Характеристики не суперечать
ID: 1697d57651a24f17873d54ecd6dafce6  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b1e531881a524f16aad74e2e96db4294
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: dc6bf966746942f7aaaf756527257a29  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: 0747629ee31a4e4c896cf200edd2460f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Характеристики не суперечать
ID: 6c35b948f8e04595a2331e74394d0e3f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6b79eba3a2774741baf6348df6aa67c0
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Вид
ID: c240d7bd02c44261a4c6e9adc5b037f1  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: 6b3fadf2b6c943069b3062e6eeb786ab  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: eaa403bc80354dc28156e5426ef36538  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 713cc68366e44d349e95c23878e142d5
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Частина
ID: a1470aeb688d488e86ee9dd82fbdd64b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Термічний стан
ID: 06ff9674120044aca7c1149685793ca8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6bd9d104bc0b4b8286e6dc7b62dc62d8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
З шкірою
ID: 7db91ff5ea3c4eacb0b3bbd1dd3f5022  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Наявність кісток
ID: 033f47a099a34bf0b0d63228ce682f33  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 12:17
Категорія
ID: e92e31e82bbb49ad989cd8f2c1318bb4  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження