-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Яловичина; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Курятина
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Завершена
72 980.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b790374c9d934ad7a198a1728ea27ded
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Вид
ID: c65b80b543b24b4f945952833941a6c9
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Частина
ID: 2dec3374c6c24e449355dcb1831c9eb7
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Термічний стан
ID: bd8df2536a02432e9ce4381fb039686d
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b5b90b42a8b64794a2f394679df2c5ff
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Частина
ID: c491ea75449e45028eec992ed65c387c
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Термічний стан
ID: 2d5e9eb3167647d4be560d20c91b566a
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Характеристики не суперечать
ID: 974cd0f1edc34718ade647060c5677db
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 633840717b6e47a38ecfa08b67714f69
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Частина
ID: b37f9bdd07d94079ac8a1c905c1ab427
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.08.2025 15:39
Термічний стан
ID: 9e80c6b350b644ed837951e5430ed7d8
Очікуване значення :
заморожене
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження