• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо ( Філе куряче охолоджене; м’якоть без кістки свинна, охолоджена)

Завершена

317 447.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6e9964b4964c430caae8d17e0cee4ae3
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
З шкірою
ID: abf313a2f7964968b2f20e4e2b946bd6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 52406430e9324d18a3c5aaba246d423b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Наявність кісток
ID: 870c6ea3de524eb1aff0e2916f53bbf7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Категорія
ID: 2b02f2d64587483dbb8dc7d2ff2f9729  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Частина
ID: 971df228eab6485d831bf6b45cb22d09  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Термічний стан
ID: e046ea18bca94f5f8e436f3091cb3a8f  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d42fc5a5d07b46ad9bbdd5d98d49fde7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Характеристики не суперечать
ID: e4c13a49409d4ad8921e0a87c7fd8118  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Частина
ID: 3f934362fe0b42bdb9c1ca4f5a8692cc  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.08.2025 16:06
Термічний стан
ID: 49e3d67031e8492089921dbe30679189  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження