• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Завершена

232 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 66e733f0610f43bea661f62434422e3f
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Частина
ID: 6b257ec324324f6099f8c39093eaf1e8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Термічний стан
ID: 1d75bc40361644d99d7f94b73f83fc7c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4c06d258a919497a839f26cc62bd3764  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
З шкірою
ID: dfccdd7b86464ca99672b3ed45567b3d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Наявність кісток
ID: 567d6adba5fe44b49c77aaf1d5a6bda2  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ae6e2563b29544a5bbf2d55d53535187
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Вид
ID: a6278b2ded5345fcabf61386b417844c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Частина
ID: 84f39f5270e746c99532f6c7bd3a7c95  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Термічний стан
ID: 4928ea3e1ac4493b8483ea2db679280c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Відповідність стандарту
ID: 7c40b49463ab4eb0886397ef1a8b2cd0  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 81830f65c5fe49c094560a4c738513e3
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Частина
ID: d7798aaf9bd64bff9ffa1be35aca4088  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Термічний стан
ID: bc916b74b0ba47c494d86a3a6577f4b3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 20:46
Характеристики не суперечать
ID: 6fdb0da6d03b42ae95342e80912b0cc7  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження