• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Завершена

250 800.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 09dba4f5ac6f4dffbc1b54a891c3d532
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: 6a8116b17cef4fb98964e259cc6a8e27  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 836963e02a6d44aabdbacf521ab1d88f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Характеристики не суперечать
ID: 6d7e358b033046ceb540ddc7ea2cc021  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f9c826a848154a6a813fb91a586b3c9b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: 2e7987ab67cf48448667710bfe00789d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 5b925c8b09db4fd38679d11c9f845dbe  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 381844e78893418286dafda7417bca87  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
З шкірою
ID: 9c34ef3fbfb34510b2b81835d758d1dc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Наявність кісток
ID: 68dcf29602dd466bbac72144c13ff937  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Категорія
ID: 811b8f8d717943cdb96681986be1d4ca  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3fd9c43a130448e181feb2e80168ce9d
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: bf56c29df84142c8a304e9da38facdd2  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: d97ae38760214327af4ea56e21b8c2fd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Характеристики не суперечать
ID: 5350df6ebf2b4760ae892ab75946902b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6174ae8f1679483e9251a4604fbb5a21
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Вид
ID: 8be23aa447ab40acbe713ac5bd3983fa  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: b87903e3a1e84b9c90de3ac339b48eca  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: d2cb130724a8418da81a9baed564d031  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність стандарту
ID: 8983b69ef0fd453f9f484fd283f40f5f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7eee9ea2e4b14d21a4f9265f234b619e
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Вид
ID: 6bf60dc782204f528eab15e23a2e054a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: a86ad8c60c68462a9c7adcb760c989dd  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 7c9407d2515547d59898ae6d82f3ef1f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність стандарту
ID: a25a4b2532a54ce59fbc9b0f3f0f893c  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a85e53766b304975a560b0370e30adb0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: cee59b766dbe4fa3badbf4deae83c6f2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: ba566a3631e041e6a12751061ef7bd6e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: aabc098b340b4d23a0fd790def1d71b2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
З шкірою
ID: 9fb11fe6ad6c47dc8c25126ed4e1a9b0  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Наявність кісток
ID: 9210980ea9f9463b8e491f077ff8b33a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Категорія
ID: 5544585a45d84e9c93e21a81198338c6  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження