-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Завершена
250 800.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 09dba4f5ac6f4dffbc1b54a891c3d532
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: 6a8116b17cef4fb98964e259cc6a8e27
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 836963e02a6d44aabdbacf521ab1d88f
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Характеристики не суперечать
ID: 6d7e358b033046ceb540ddc7ea2cc021
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f9c826a848154a6a813fb91a586b3c9b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: 2e7987ab67cf48448667710bfe00789d
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 5b925c8b09db4fd38679d11c9f845dbe
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 381844e78893418286dafda7417bca87
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
З шкірою
ID: 9c34ef3fbfb34510b2b81835d758d1dc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Наявність кісток
ID: 68dcf29602dd466bbac72144c13ff937
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Категорія
ID: 811b8f8d717943cdb96681986be1d4ca
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3fd9c43a130448e181feb2e80168ce9d
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: bf56c29df84142c8a304e9da38facdd2
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: d97ae38760214327af4ea56e21b8c2fd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Характеристики не суперечать
ID: 5350df6ebf2b4760ae892ab75946902b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6174ae8f1679483e9251a4604fbb5a21
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Вид
ID: 8be23aa447ab40acbe713ac5bd3983fa
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: b87903e3a1e84b9c90de3ac339b48eca
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: d2cb130724a8418da81a9baed564d031
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність стандарту
ID: 8983b69ef0fd453f9f484fd283f40f5f
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7eee9ea2e4b14d21a4f9265f234b619e
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Вид
ID: 6bf60dc782204f528eab15e23a2e054a
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: a86ad8c60c68462a9c7adcb760c989dd
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: 7c9407d2515547d59898ae6d82f3ef1f
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність стандарту
ID: a25a4b2532a54ce59fbc9b0f3f0f893c
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a85e53766b304975a560b0370e30adb0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Частина
ID: cee59b766dbe4fa3badbf4deae83c6f2
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Термічний стан
ID: ba566a3631e041e6a12751061ef7bd6e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: aabc098b340b4d23a0fd790def1d71b2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
З шкірою
ID: 9fb11fe6ad6c47dc8c25126ed4e1a9b0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Наявність кісток
ID: 9210980ea9f9463b8e491f077ff8b33a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.08.2025 16:19
Категорія
ID: 5544585a45d84e9c93e21a81198338c6
Очікуване значення :
перша
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження