-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Хек ПНГ
1. Орієнтовне місце поставки, Вантажоотримувач та кількість Товару: вказані в Таблиці №1 цього Додатку. Про точне місце поставки Товару Покупець письмово повідомляє Постачальника протягом строку, визначеного цим Договором. 2. Умови поставки Товару: DDP склад вантажоотримувача. 3. Термін поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом 5 календарних днів з дати отримання Заявки від Покупця, які надаються по телефону або електронною поштою. 4. Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності до споживання. 5. Пакування: Заморожену рибу треба пакувати так, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість і якість під час транспортування, зберігання і реалізації. У кожній одиниці пакування має бути заморожена риба одної назви, сорту, виду розбирання, одної розмірної групи, дати виготовлення та виду споживчої тари. Дозволено у кожній одиниці пакування не більше ніж 2 % риб (за рахунком) більшої або меншої довжини чи маси. 6. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держпродслужба). 7. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 8. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 9. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 10. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 11. Толеранс: допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%.