• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо свинини; філе куряче; кури тушка; м'ясо стегна куряче; печінка куряча (код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

згідно договору

Завершена

48 575.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6e8f201b4f4d4d39847cfc4b14882d4a
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Частина
ID: 3e2a48821ba04428b1d2b5afb10ed1bd  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Термічний стан
ID: e9137a540e6f45abaa0c17bf08a5a064  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7ddefd34f9ba4efa8afb8af0ae8ae168  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2d35ffd1eb98417793ed4a8c548cd45b
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Частина
ID: 7c5abdaccf8240309b62b568f7fbc8fa  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Термічний стан
ID: 50128bf06a534c62ac0df50617e5a866  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0f63b7e3a1a04b8f93d23ee21b1f61df  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
З шкірою
ID: c8cd6a177ee640a59d2f51d89c790d4b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Наявність кісток
ID: d6c489a4dd5841519a443478199b24d6  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 979a016179c94c62802996027d3619ab
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Частина
ID: 213c8b0d6cba4e219b4ffbc09d364d12  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Термічний стан
ID: 58de8e93142144d08435fdc171630096  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 676eacdee4b9407db1449a0253dac036  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5baec696b0664267b88307e6ce8c2cc7
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Частина
ID: 4b565150de4b4a359f73e0f3939066da  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Термічний стан
ID: 7b966a246a0545caabe51c3180384453  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 38704bb696f044b08bc321d643e2e881  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
З шкірою
ID: 1a929239f504414ebb7afc1fa3bbd997  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Наявність кісток
ID: 95e6c0a34f0247a9a4cd1a7fdcac9164  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1333d4519aaf4b76843a5bc936331494
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Частина
ID: a090f26478f9472493023ac46b124806  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Термічний стан
ID: d7d9c5f4ca364a74a96f2e2fc68f3744  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.08.2025 10:37
Характеристики не суперечать
ID: 0fceba9782e44b3486637dcf03e90c98  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження