Постачання товару з 01.09.2025 по 31.12.2025 за заявками Замовника (близько 3).
Термін придатності товару (на момент постачання) повинен складати не менше 80 %, від загального терміну реалізації, визначеного виробником.
Технічні характеристики товару:
Горошок зелений, морожений. Зерна мають бути однорідними, свіжими, цілими, чистими, не перезрілими,з тонкою та ніжною оболонкою темно-зеленого кольору, ніжної консистенції і солодким (не крохмалистим) смаком. Технічні та якісні характеристики повинні відповідати вимогам ДСТУ 8636:2016. Пакування виконане з полімерного та комбінованого матеріалів, або іншу споживчу тару, яка відповідає показникам безпеки. Вага упаковок від 1 кг до 10 кг.
Смородина чорна, морожена. Плоди мають бути зрілі, чисті, без темних плям, без домішок, без механічних та будь-яких інших пошкоджень, без гнилі, без сторонніх запахів та смаків, колір має бути притаманний даному виду свіжих плодів у споживчій стадії зрілості. Технічні та якісні характеристики повинні відповідати вимогам ДСТУ 4837:2007.
Вишня морожена (без кісточок). Плоди мають бути зрілі, чисті, без темних плям, без домішок, без механічних та будь-яких інших пошкоджень, без гнилі, без сторонніх запахів та смаків, колір має бути притаманний даному виду свіжих плодів у споживчій стадії зрілості. Технічні та якісні характеристики повинні відповідати вимогам ДСТУ 4837:2007.
Пакування виконане з полімерного та комбінованого матеріалів, або іншу споживчу тару, яка відповідає показникам безпеки. Вага упаковок від 1 кг до 10 кг.
Родзинки. Вищого гатунку, без кісточок. Повинні відповідати вомогам визначеним ДСТУ 6882:88
Смак: властивий сушеному винограду (солодкий або солодко-кислий). Без сторонніх запахів та присмаків.
Зовнішній вигляд: сухі плоди, без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками, свіжі на вигляд, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання. Колір від золотистого до коричневого, коричневий з бурим відтінком, синьо-чорний, бурий різних віддтінків.
Пакування: картонні ящики вагою від 5 кг. до 10 кг.
Маркування на упаковці має містити наступну інформацію: назва харчового продукту відомості про виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, терміни придатності, умови зберігання та дані про енергетичну та харчову цінність.