• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо Захід

1. Орієнтовне місце поставки, Вантажоотримувач та кількість Товару: вказані в Таблиці №1 цього Додатку. Про точне місце поставки Товару Покупець письмово повідомляє Постачальника протягом строку, визначеного цим Договором. 2. Умови поставки Товару: DDP склад вантажоотримувача. 3. Термін поставки: окремими партіями, згідно заявки, після підписання договору, але не пізніше 31.12.2025р. Поставка товару впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару. Заявки надаються Покупцем по телефону або електронній пошті. 4. Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності до споживання. 5. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про Товар, згідно вимог чинного законодавства. 6. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держпродслужба). 7. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 8. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 9. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 10. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 11. Толеранс: допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%.

Завершена

279 162.50 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 82f70c7b4bc94e51b66aaf13f2dbac56
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Частина
ID: fa75ad3b25c14baf9e0735cf010fcc9b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Термічний стан
ID: c0327e2193674a42a2a753987ef0ba4d  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 99e52a9e5c934e09bb63b2b5add3338f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
З шкірою
ID: bb2c4e09442b4dc49324e5f3a7efbc71  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Наявність кісток
ID: b64419dd83ec4027829a46806ba838a7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Категорія
ID: fbad8ebf3c514d9ab7391773bd9d7c76  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e70ec8b688da4df8bae9cbdeaa0b25b5
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Частина
ID: 432e9d7ca1e544b5a9546745b4bf6da6  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Термічний стан
ID: 1b243bb864834d30ab10c6754e30d755  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Характеристики не суперечать
ID: 94ccd1f7513e43b48065448c04e65e83  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 53853c7e66dc4f258032298daf370822
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Вид
ID: 150ca6b246ac4c69bb9bf46fcbc6bf07  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Частина
ID: b9b821b46b594b89b4c811082c33f7f7  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Термічний стан
ID: 4147a410a2d24c2eb3f5138d6d384e6a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Сорт
ID: c3cb164d1f2741cd8e3ba1b799acbb58  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Відповідність стандарту
ID: 6ac5da45014845b0a6b51e0c83f58713  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a6ffaa0771a84d3f9e56a1898885cb5a
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Частина
ID: 52fc7abfca4f4c9da8e2b7d1b2f53ef9  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Термічний стан
ID: aae99795e33a423d8522774b44b011b5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1a6bf413167e41c787b167f59040a19c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fd7310ab6d4f45659944027683bf8b5e
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Частина
ID: 7bff81f4bb89451aaf137de6aa0a5d36  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Термічний стан
ID: 923b7c9fdd8c40f581fc693efb907011  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 13:57
Характеристики не суперечать
ID: 889a1bf9fd554d189d38640331719532  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження