• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Строки поставки товару: не більше двох календарних днів після отримання заявки від Покупця, в робочі дні з 8:00 год. до 16:00 год. Поставка товару здійснюється згідно узгодженого із Покупцем графіка, дрібнооптовими партіями за заявками уповноважених осіб Покупця. Графік постачання товару може бути змінено в залежності від реальних потреб Покупця. Місце поставки товару: 34381, Рівненська обл., Сарненський р-н., с. Городець вул. Коломийця Авеніра, 154-А, Городецький ліцей Сарненської міської ради

Завершена

41 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1f4e3daad5f54f17bb8a9524d7103686
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Частина
ID: 0311bae5ee8e435b8401335ffd544fc5  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Термічний стан
ID: 7b67f90c0e1342118039c51d9d76a73b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Характеристики не суперечать
ID: f588306e44fe4d62ad582744d625089d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d81bfde447594eed8ac8ace1fc3feedd
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Частина
ID: 76897a633410405d8884cb637643f631  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Термічний стан
ID: bf38358284f44a5489b96c39ec0add94  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b4ba054005274b2db53c4838f7a71aaf  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4d2f1b11fc414e8986f5619bfc51a5cd
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Частина
ID: 881d2db62eba41babe74d6c555c48bd1  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Термічний стан
ID: b4098df9638b4146a3021b2a4f341039  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 659eb2e02be14f098cc165dff2df8dad  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
З шкірою
ID: bbd233b600d14a8c9141c8e22a4d590d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Наявність кісток
ID: a0b12c7fd98640b1a0631891de39af51  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Категорія
ID: 03a821b122c44a56873cc972cb904745  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d752048476b84697804133842087886f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Вид
ID: 54b5ade47f2d4fe69b84e14ee8230ee6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Частина
ID: 3932f52547324aa88975201be1a9654b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Термічний стан
ID: a79a10f49d274695a98f679642677a82  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.08.2025 09:15
Відповідність стандарту
ID: cff600068a7e4d419ddf6f1c675cb33a  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження