• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, тушки курей охолоджені, філе куряче охолоджене

Поставка товару здійснюється за адресою замовника, окремими партіями згідно з графіком замовлення та поставки зазначеному у проєкті договору.

Завершена

123 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec869d1f93fa48c3a76ce430805bb35a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: fdf0ffce18ac4023bb2237ad1fe0b14d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: dee8b8eb2d5d4a1d90c726c8f43e0893  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Характеристики не суперечать
ID: 2c5823a8579346db980b2c3bdb3226e9  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f7935cc6985542a48ac62d8f4ca410c4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Вид
ID: b96b15df48fe45b4b33ade0702a9dacc  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: 9dd5fdf1135040cfb7a50e3af9c512b8  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: 3d16be12a11b414593c360996c144000  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність стандарту
ID: 58ddb580aed9452499df1c3311d49d56  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 650a4eee15d749dd99f7ba6c5dd0b867
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: cd0392f3a3274e6eb81c25b62279c25a  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: 841e995eb1324837b1eccccc49896bbb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8c9e168c5cad40c1863272fc117267ec  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 17ef8b1ce4e44500926150b5fd238661
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: 910de583cd874e5b87cfc05dd41e506a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: cba36fa889ea47498babf9c524a9e0ba  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fae2febd6785413c9542727542c9ff30  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
З шкірою
ID: 40e807e06bff4375b03f0b3a9808c679  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Наявність кісток
ID: 1c2de67ca97648b0ad045ef61dae2987  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Категорія
ID: bf470ef56c6f4d71ba5ad05a629cb839  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження