-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, тушки курей охолоджені, філе куряче охолоджене
Поставка товару здійснюється за адресою замовника, окремими партіями згідно з графіком замовлення та поставки зазначеному у проєкті договору.
Завершена
123 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec869d1f93fa48c3a76ce430805bb35a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: fdf0ffce18ac4023bb2237ad1fe0b14d
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: dee8b8eb2d5d4a1d90c726c8f43e0893
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Характеристики не суперечать
ID: 2c5823a8579346db980b2c3bdb3226e9
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f7935cc6985542a48ac62d8f4ca410c4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Вид
ID: b96b15df48fe45b4b33ade0702a9dacc
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: 9dd5fdf1135040cfb7a50e3af9c512b8
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: 3d16be12a11b414593c360996c144000
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність стандарту
ID: 58ddb580aed9452499df1c3311d49d56
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 650a4eee15d749dd99f7ba6c5dd0b867
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: cd0392f3a3274e6eb81c25b62279c25a
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: 841e995eb1324837b1eccccc49896bbb
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8c9e168c5cad40c1863272fc117267ec
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 17ef8b1ce4e44500926150b5fd238661
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Частина
ID: 910de583cd874e5b87cfc05dd41e506a
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Термічний стан
ID: cba36fa889ea47498babf9c524a9e0ba
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fae2febd6785413c9542727542c9ff30
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
З шкірою
ID: 40e807e06bff4375b03f0b3a9808c679
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Наявність кісток
ID: 1c2de67ca97648b0ad045ef61dae2987
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2025 13:22
Категорія
ID: bf470ef56c6f4d71ba5ad05a629cb839
Очікуване значення :
перша
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження