• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Товар поставляється партіями відповідно до заявки/замовлення з періодичністю 2 рази на тиждень з 13:00 до 15:00 години. Постачальник повинен розглянути заявку Замовника у строк не більше 24 (двадцять чотири) години з моменту її отримання, та надати письмове повідомлення про прийняття заявки. Термін зберігання та придатності Товару, на момент фактичної поставки, повинен складати не менш ніж 90% від загального терміну зберігання та придатності Товару встановленого виробником

Завершена

519 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7fd606cb7ca34397888b0d7836c4ace9
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Частина
ID: 25760d13231a465dada02c62d65ff6a7  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Термічний стан
ID: a1dcbe7d35c84b31892de3e81f74ce2e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 278f629a8b9e47fc9e87721d6cd1c612  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
З шкірою
ID: 5b9b95c1cd1548448889b932f7f19abc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Наявність кісток
ID: b94ebc65d4ea44ed8ab0f545ee0de86c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Категорія
ID: 49b04d2c9eea40dfb5075e76e6038a0f  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Вид пакування
ID: 040dac278c8c4dde861a1404e38a0a19  
Очікуване значення : вакуумне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a6fd3a2481fb4078a92efa12407278ac
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Вид
ID: 989b33ecb69e42149a873915210b4ac4  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Частина
ID: 5c953b555c9e40cb86f80864f64f4b31  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Термічний стан
ID: ca150782f4a7486d8fb047059b1aff16  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Відповідність стандарту
ID: 21434d20f1494962aa1af36e62950720  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Вид пакування
ID: e70d794e18644daba3592e9b13bf0600  
Очікуване значення : вакуумне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c7d2083ffbc24e6caa315c2815d5be81
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Частина
ID: 87120d020520481d8f5e9cdd9889a3ce  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Термічний стан
ID: 3ea7932bbfa24f28b8a14320f313027f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5ff1a9a216484c1db1f85ae318acb1d3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Наявність кісток
ID: e54b5ed8f01d4b64b9fbf9144185445d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
З шкірою
ID: 1f19225cfd6740729b34f27f29113a6c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bd4ca4b703a34f6b9f36fc94767c4a08
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Частина
ID: 7e98f29b20554dbbbcf4fdc2e6207211  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Термічний стан
ID: e36c0bb077324826b3730e22100bee9b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Характеристики не суперечать
ID: 237f5b9d2aa148e6ad10a0ed4955cc0e  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2025 11:50
Вид пакування
ID: db097509fd7740ee89a9c079fc1371d2  
Очікуване значення : вакуумне  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження