• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Завершена

202 114.25 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 84b9e18aa265422e904fb000bff350b7
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Частина
ID: 03cf752d151b4f5394ef50598a83946d  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Термічний стан
ID: 6af4fc53d864404690ca27d884331c71  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1bd8c693dbac45e7a53df7b4e5882db5  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 07717bfd282c4b75ba0b5e6e76567792
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Частина
ID: 3fd7f85ced5747428a0663420960a5e5  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Термічний стан
ID: 38068a9a09ee4ee9af330aeae572ed8d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Характеристики не суперечать
ID: 988e3d69e8f146f1a59b40e5d9b8ece4  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 26c39c883a0e47c2a1894c1659813e28
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Частина
ID: f915502a12d54e8ca0ff0b0c013ce065  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Термічний стан
ID: f6b7c7a74c9e4c5899c41391d2745697  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 64e20b55dcf84510bcb83627b8ae599a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
З шкірою
ID: 0523f8b104a346829553bcdfa1a29bc5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Наявність кісток
ID: c7d4af7c903f4d7e877075b79f896dc2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Категорія
ID: a276d285158647cba1f67933096cd7f2  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a203642117104667902a8f7e62877d65
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Вид
ID: f466b47db11145a68e395c87bd8724ac  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Частина
ID: 9a49e9fa67ea4ab98b360defb94ca55a  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Термічний стан
ID: d45b29fcd2c246a59c3b0fa4a544f0c1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 23:27
Відповідність стандарту
ID: 1a042628c0544ab6ba68ee40cc3040d6  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження