-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 2
Яловичина м’якиш; свинина м’якиш; філе куряче; стегно куряче без кістки зі шкірою
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 Поставка Товару здійснюється Постачальником окремими (малими) партіями щоденно згідно з наданою Замовником заявкою (телефоном, листом, або в інший спосіб) до 08.00 години наступного за днем заявки дня. Моментом постачання вважається дата прибуття Товару на місце постачання.
Завершена
389 538.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b2d711efe8324c53bd9ea31fd3de9c7b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Вид
ID: 0837a1005e10414cacf811a4aa66b7e9
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Частина
ID: 49d856bdead140199db36f095856b514
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Термічний стан
ID: 5e66bd515f6e41d592d51778f9b17b4b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Відповідність стандарту
ID: 8919520afdf14bd4a13faefff95c5374
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4206eedd2f604fe5933216f052b13ebd
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Частина
ID: a0e1b175c9f14de186c8bf46e99966e4
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Термічний стан
ID: 1996ea720a574c7199303ef9c2083fc4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9c6316410be3452c9ba9c966b1110371
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
З шкірою
ID: 5feffd5b04cb4d4c999483ef3990f17d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Наявність кісток
ID: a8c0d4584b534084884290ed364bed62
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4aba025af6dc4679a9b613d6b3f6ea25
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Частина
ID: 96a33bb2bd394ac488709ab841ad7f50
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Термічний стан
ID: e1e788b45d0346efb80d705c01f1c794
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5ab8aba60fec48e3a627873ebccf2fb4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
З шкірою
ID: 43de316f2d5647a6811a93b287319747
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Наявність кісток
ID: d78afe60e13047498640a0e4c7142dcc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Категорія
ID: c02517a7fd364c4799b1c1282f79e942
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 53daf93e646f4c8da4c69e15a34d1429
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Частина
ID: 2509fa453ef8436f9f77b57373f00129
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Термічний стан
ID: e91279ee40b54a55996b765558dafba5
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 11:04
Характеристики не суперечать
ID: 908cd9e91a914249a9c7451643cf6a89
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження