• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'якоть без кістки свинна, охолоджена ; філе куряче,заморожене; печінка куряча заморожена

Технічні характеристики на закупівлю предмета: М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Філе куряче, заморожене, печінка куряча заморожена, Закупівля згідно постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р., п.11 (зі змінами та доповненнями). Постачальник за цим Договором здійснює поставку товару на адресу: 53100, с-ще Софіївка, Криворізького району, Дніпропетровської області, вул. Споривна,1 корпус 3. Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року. Поставка товару здійснюється відповідно до замовлень Замовника, в робочі дні 1 рази на тиждень. Заявки подаються за допомогою інтерактивного способу зв’язку (електронна пошта) або телефонного зв’язку не більше 48 годин до моменту поставки). Постачальник постачає товар дрібними партіями згідно замовлень будь яку кількість товару вагою від 3 кг. Заявка визначається Покупцем в залежності від фактичної потреби. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Покупцем враховуючи потреби закладу. Продукти харчування постачаються за установленими нормами відвантаження у тарі та упаковці, яка забезпечує їх збереження під час транспортування. Постачальник зобов’язаний одночасно з товаром передати відповідно до Договору, та нормативно-правових актів (декларацією виробника (якісним посвідченням), мати відповідне пакування та маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% від визначеного виробником даного Товару.

Завершена

74 142.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e94dcb84ba68421ea1b0b9190c4417d5
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Частина
ID: 2fadbeca7dc540769606e8ea15744dbe  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Термічний стан
ID: d72e40dad1ff493796f2c5bef1443c96  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Характеристики не суперечать
ID: b3c5d45fac6047909d617c112dbc45f8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b1a4bd0be6754cce9a6f1518def37905
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Частина
ID: 621ea44f8cb7443c83f0d679773092c3  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Термічний стан
ID: 322772c241f242e19cc5e86a0570baae  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 80766267a8a742edb7344a98b34bec39  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
З шкірою
ID: 1b30ac7a677c4248af301264b8097b43  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Наявність кісток
ID: e5de2d3aa29147f0a07d498f3fece90e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 20db894c26e741ef88eb28e9e0945be8
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Частина
ID: f1e90f4ef3ac4a72941bd6f1c1b00cf1  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Термічний стан
ID: 6166aaffd7584b0794728db3c095dc33  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 10:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5db643414b3247a3848ac4d62087d3eb  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження