• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 2

М’ясо

1. Орієнтовне місце поставки, Вантажоотримувач та кількість Товару: вказані в Таблиці №1 цього Додатку. Про точне місце поставки Товару Покупець письмово повідомляє Постачальника протягом строку, визначеного цим Договором. 2. Умови поставки Товару: DDP склад вантажоотримувача. 3. Термін поставки: окремими партіями, згідно заявки, після підписання договору, але не пізніше 31.12.2025р. Поставка товару впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару. Заявки надаються Покупцем по телефону або електронній пошті. 4. Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності до споживання. 5. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про Товар, згідно вимог чинного законодавства. 6. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держпродслужба). 7. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 8. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 9. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 10. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 11. Толеранс: допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%.

Завершена

784 586.80 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 548a2f11c0314b54a70f8a83049fe2b3
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Вид
ID: f8fd789fe963477daf6028c22174a284  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 269aa6bd38094b05a41bd091f4d7b8c2  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: 4853392eccad4a74894600a22ba3f36d  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: da0bf6083ac3416caf502f5f34aa2b85
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 110d817f0d3641308e9e06454aae4287  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: f8dea9ce9e4e47108cb0fe61409b2a4a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d3d8209519574c7595bdcf3f5c983ad1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Наявність кісток
ID: a69d564cd1014fcfa0dba5e6345aa882  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
З шкірою
ID: 1ac03fddfb024e569d0a905d5d247963  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 65fdc62f897f4dd8be921fb1f50d966d
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 7fc8640adcd34f1fa798642774543be6  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: ede04f138d4c41dfa4b662ed184a4df3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f56cb7f803d941f3abed2aae94c9de59  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d98a4b6a75ea4bd5873aad62a8fef6ba
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, заморожена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 87bad39f7e014559a19f639553c2c1bf  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: c85573becb234eee8b8e46f451fd1200  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 57cab1d245724f78a728aba23ee48fcc
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 2bf909d9fc4c4f19b6bfcc57cea2e699  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: 0a2481c6f56d4f9798e70b8756a5be02  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Характеристики не суперечать
ID: 2c559fe810b54c92b02bbc54964e90c2  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ac3014e9d6764929aa3d03e241923b43
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, заморожене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Вид
ID: cb6f9bbb6a884e468201f42bef9c2c2e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: b168bbc1850b4f5a820ce1a49445d1ab  
Очікуване значення : серце  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: 5ec8706879d84a849b36701b71078ac0  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31e3466d09f7451892b9d5bda7971fd0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 868fcc847d2b4d9292cbdaa25ed76075  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: 7d709b8c978444dbb72447c09117d947  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0c6f549622a04a80aa5cf32f77e09e16  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
З шкірою
ID: b9456c354582489b81eee0a503a1c3e8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Наявність кісток
ID: 172a43569c164922836e4f265f8aa6f2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Категорія
ID: 2ba615db2b7e46ab8730ad407050be5a  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2a8c174c6c2f4f52b8ffe4dd4c2d7a63
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: 1c99388de2fb472bb8073f05c3e9aef0  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: bc9f567bdc494c7da5246309b9a35e5f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Характеристики не суперечать
ID: 8b99720172ee47729686ba02402ec17e  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2fc5f4def9a940f59e0eab314c0dac90
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Частина
ID: ef2547efb4594de1a19d5f92e88a9c0b  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Термічний стан
ID: 8bd9c8b3e12d4f38a81f86c1c7c64ce0  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 13:01
Характеристики не суперечать
ID: fb16354a52c54a42818554fa068ad6ba  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження