-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143 (Код ДК 021:2015: 15110000-2 «М'ясо»)
Строк поставки товарів: вересень-жовтень 2025 року Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання
Завершена
42 500.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bda9c615ab87427c81878eab2e8233ad
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Частина
ID: 7829da6a96de428e93757d993eb52513
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Термічний стан
ID: cdba038f992e486eb193869d0627bd87
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7ac47c8e7785432b9d55eea0c9b696fe
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
З шкірою
ID: be7a7da577c248e6a3f61c37a5ce8dea
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Наявність кісток
ID: b82e3da8fa57440a88867381a1f87fda
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b9f9bdd7dd9d433da043cb423d46a1e8
Критерій стосується номенклатури Свинина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Частина
ID: 89d215efcb4f4ce5b38a3ccb7e72c727
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Термічний стан
ID: 6d58a5c9c2204759aab22d5dc30d09e4
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.08.2025 10:59
Характеристики не суперечать
ID: f14b64d036c545c49b7662fa66cb21b4
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження