• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Продукти харчування, а саме: м’ясо

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Печінка яловича, охолоджена Постачання товару відбувається протягом 2025 відповідно замовлення спеціальним транспортом Учасника з 7:00 до 10:00. Поставка товару партіями на підставі заявки Замовника за окремим місцем дислокації згідно з замовленнями (вул. Івана та Юрія Лип,3-А; вул. Ак.Сахарова, 30/1). На виконання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Постачальик – виробник повинен мати експлуатаційний дозвіл на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження (Постачальник, який провадит діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, повинен мати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку). Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника. Водій транспорту або особи, що супроводжують продукти харчування, повинні бути забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями, тощо). Транспортні засоби, якими постачається Товар, забезпечують збереження Товару під час перевезення, повинни мати всі необхідні дозвільні документи, включно з документами на транспорт для перевезення Товарів, які є об’єктами санітарного нагляду, а також забезпечення необхідного, відповідно з технічними регламентами на Товар, температурного режиму під час перевезення Товару. Водій (експедитор) або інші особи, які приймают участь у виконанні договору обов’язково повинні мати особисту медичну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно – гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Товар повинен бути у відповіднії тарі з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення), яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки

Торги не відбулися

129 717.75 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e908b18dd53e4d21a626315294ca2e3a
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Вид
ID: 86fa6bcdf5174b1499ac522570639174  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Частина
ID: 580251a194fb4ce9ac7dd4561741c2dc  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Термічний стан
ID: 40bae90aeb1d47b48d220f845bd31f2b  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b3827fd6ace1421bbd62e924b6fdea78
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Частина
ID: a31e68375d994262ac361af944ca8fc9  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Термічний стан
ID: 9853dd449ef64ffbb1cdcf8d9ac7ab3b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 973f0cf3d17b48bebfecad6f157c0452  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 10840460ce0944bab636f21b3cc66e7f
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Частина
ID: 04ba21bc41c04b59b4676a0042edccd9  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Термічний стан
ID: 363dd4eeda154e7f8ef4e50977383342  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8ba8b431c3364a7ea5057a976f02fdcf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
З шкірою
ID: c9b7911c6cb54ef6ba26f5647b2d56a5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Наявність кісток
ID: 8308f1e31a7f4c0babd16b728fb57366  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dca22d6622b846b3aa1d205c56ff1f55
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Частина
ID: f50a8ae24f124e8e881eb24f6578c0d9  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Термічний стан
ID: 27df1229dce84e58b0bd6ab2ba21666d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 24a2a5ea83cf48b99b30cd3ac1438423  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c4494dc1a5bd4ca1b8aefae25c8c2aa4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Частина
ID: 4a8ffbb1a4ec41d4ba522dc5b6394b13  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Термічний стан
ID: 618577c827674093a61c38056a9450f2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.08.2025 16:45
Характеристики не суперечать
ID: 06029ebb9feb4715a19c4459a5dbf896  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження