• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сир твердий 50%, ДСТУ 6003:2008/ДСТУ 4421:2005, сир кисломолочний 9%

Сир твердий 50%, ДСТУ 6003:2008/ДСТУ 4421:2005, сир кисломолочний 9%(фасування 250 г).Технічні вимоги до товару вказані в проекті договору (додаток № 2).

Завершена

657 710.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1129356d75164ca1bd6cf7bc7d58be26
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Масова частка жиру
ID: d117486d68874877bd9a8dc98e180113  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Добавки
ID: afb4e5d8865347c9b2adcd097c626cdc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Відповідність ДСТУ 4554
ID: 9327ff79b0f240a7989075a4e5e90c3e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Безлактозний
ID: 2b0ae388c4d34934b229114e073a2109  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 10e51cbd05de4f609773b10120f8eb64
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Масова частка жиру
ID: 7127ef30ca064ff3aa3db849171242d4  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Добавки
ID: e7e9e7914583426cb08cc2efd65190da  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: 5ca3a49f6ad94000b65f657bf8ce7050  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.08.2025 11:17
Безлактозний
ID: 432037441fd14aa08cc9a67d9518e5ab  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження