• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо, код 15110000-2 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»

Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг

Завершена

288 200.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1f5923449a0b41ada4cd5d02c4ac9205
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: ba980bf84150406c80d78ed2eab3e09f  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: ca0cccac1ffc4776a817b631e40a667d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Характеристики не суперечать
ID: fbcfe7bd32ef41bfb64249067a21f110  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 23548e51cb6d4235bcf774bbbbdf5422
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: b3ed27d31cc3480ba53868c27ae6f86b  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: 7f95e0aadfbc4a85a76fa428ff81680f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 314256f048764b49a8b114ce45337d74  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31b26d469a0f4298a0be1a953a873f7a
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: 698bb29b769f459abd2ef6ad7f844004  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: f1c9b0c5731c4b2881fd4123e4538877  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 432ec38a84864e45b7a5b70b3b97abf4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
З шкірою
ID: 55d5235ec0b34dad9b25ff8e26c6f146  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Наявність кісток
ID: 239869c944c249fa84d342ccb5b17993  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 393ec8a56da3425381713844bf91be47
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: 640e5b2cc9ad4427b88090c844a6b2b2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: 5acbfd76004649078ca75eafed36f7f5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 32b06ccf613743298a821a05fc4af0d0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
З шкірою
ID: 68a553c4c1cd47a4bef520ec3fa320a1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Наявність кісток
ID: 15f6ca28a6744115ad4810e7acd39a43  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Категорія
ID: 8d304ce67dad4b5e83bdb4b433f01ddb  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1ffd7ee417184e12aef4e82c3f6ab3ca
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: a1dec66716304147ab0b851eb7cf7325  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: 9e91ef4be26a4180a566d25573606904  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Характеристики не суперечать
ID: 63d4461cdd7e4fa5bf340e94d602793f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0824f1c3e168414ab54d764a3392f924
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: bad9a9d5a32f4c6d8435a59f60924595  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: db91634452034175908b9b22cde21c44  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Характеристики не суперечать
ID: c4d4dff2df794cedb81eb5e6a06f82c8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 14e12745c8674d4d93c7220fb1ffaf1a
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Частина
ID: 1817885297084a42a13a81e733bf640f  
Очікуване значення : трімінг 80/20  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Термічний стан
ID: d7ac19cee63b4ef6877433463bc84337  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.07.2025 11:36
Характеристики не суперечать
ID: 2fc279ff370f4b94bceb66daecaa00f8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження