• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, Печінка свинна, охолоджена, Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Серце свинне, охолоджене, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Завершена

531 317.50 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fcfe68cf76d5438d9e966d33a8c514bd
Критерій стосується номенклатури Серце свинне, охолоджене, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: 219671c76dc8f0fafcd125d85a0ce5b5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: e92e33d5c50254a79f0e1c813a09a48a  
Очікуване значення : серце  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8232d951371648999c9cbeb118904248
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Характеристики не суперечать
ID: b0f5f1db930079e315666ef8d6b812dd  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: f6a9f15d857510e83c5a25d6363d3c6d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: 15575a9e0b22b8d82c16c4a1e373de09  
Очікуване значення : підчеревина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 37ac2897ba3944748279ad5c6776eeec
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: ffdfddf124cf2fb01ff667e0c481df30  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: ec60cf200cb934f1fe4854df26afd686  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8a0a0eb828d74fa2ba9ec22e96ae39f5
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Характеристики не суперечать
ID: 71d8bea02e25b3c217aad3a7bc5032c2  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: 7d2cb7ba20d989cd549e29d28cd5c57d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: 8825f2c3db79b7329208299083bd25b8  
Очікуване значення : ошийок  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f3684df3e4b446f99246fa2d6895c782
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Характеристики не суперечать
ID: f81f2bbe6b4fbde12e642e4f2268389e  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: cb38948a9558bca82d28137df434d182  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: c80d07307ff7096a2d1b7e48f9aba19e  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 29778474c7654477b7265b3f9095e954
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Характеристики не суперечать
ID: 357b3a57eba24290f9d95d2f0c3daa75  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: adc21c2ebdb36dd29b0a8ad45affce89  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: bd2aa4fe35b7fe356edb4f51a268359e  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 423c5ac3b1294a1fa05124e04654c2e7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Категорія
ID: fc68f4455fdfb646289505503c5a6579  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Наявність кісток
ID: 4928a0e5ce6be52c470aee2492eebc66  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
З шкірою
ID: 5690ddc0f250e791905daf6b8994d413  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 701700b22060d1d9e08b5ff61933d20d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: c396837548dba49955fdff1ce5489ecd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: 7f13db94efafe0f482ba14a538b48543  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cb0a9f70ead4464c9acaeaf07f425c0c
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
З шкірою
ID: 14e024e0eaa5bb99c19fc61510620b9e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Наявність кісток
ID: 5cd0c6049ee7a6ad3bd5d9f13da65b05  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8348a5b6f71175e60dac0f598af834c2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: cce89d8900b9a1991c315e9c7195e0c2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: 19beb8654d9f91d4dd1d360954b89715  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9621c4bfca804ae6927e21b1003c20cd
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Характеристики не суперечать
ID: e4c719b05040dafa74f9e4db0aa85585  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: 54234558f6e400da1e5ac18b94b43f41  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: a1f21606bd86c64176eebafc91ac7186  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 50a6b8b6808a4afe8633281f9f55083c
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 337c6c153fab713401cd0c1df1f88334  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: 3909652964fc8cce960f0d9cae1b1eb3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: ba50de082cd8c040d753a73bcc6925fc  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d20deb7cd4c04ff48ab0b90c9d66193e
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d12b820da1784fe9e1754002fb9edc50  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Термічний стан
ID: 0e6d253f9137a7d37721c7dda6a2d1ad  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.07.2025 17:34
Частина
ID: 596d35a6b641e43448da9ce8215b858b  
Очікуване значення : четвертина задня  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження